GY Medical Solutions

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Farmaceutice

Site http://gymedicalsolutions.ro/


GY Medical Solutions este o companie care isi desfasoara activitatea in Bucuresti, zona Universitate. Misiunea noastra este sa punem la dispozitia pacientilor romani solutii medicale cu tehnologie avansata, recomandate si folosite de medici si pacienti la nivel mondial. Obiectivul nostru este largirea gamei terapeutice si, uneori, propunerea de solutii de tratament in anumite situatii in care nu exista remedii.

Suntem reprezentant exclusiv B-Cure Laser, dispozitiv dezvoltat si brevetat in Israel, folosit de pacienti din Elvetia, Finlanda, UK, Rusia, Africa de Sud, Polonia, Filipine, Singapore, Ungaria, Norvegia, Olanda, Franta, Turcia si, desigur, Israel. B-Cure Laser incorporeaza terapia cu laser de intensitate scazuta intr-un dispozitiv usor de utilizat acasa si serveste in tratarea afectiunilor ortopedice, dureri, inflamatii, rani, accidentari sportive, afectiuni stomatologice.


 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca GY Medical Solutions

Companie Oras(e) Data
Reprezentant telesales

full-time1 - 5 ani experienta

GY Medical Solutions isi formeaza echipa de telesales! Cautam candidati talentati, productivi, cu potential, cu dorinta de a invata, motivati de castigul in functie de performanta. Daca esti in cautarea unui job si te simti confortabil sa initiezi si sa intretii o conversatie telefonica cu...

GY Medical Solutions BUCURESTI
14.11.2017

Joburi GY Medical Solutions

Companie Oras(e) Data