GY Medical Solutions

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Farmaceutice

Site http://gymedicalsolutions.ro/


Pentru ca este loc de imbunatatiri si inovatie in serviciile medicale din Romania, a aparut GY Medical Solutions, o companie care isi desfasoara activitatea in Bucuresti, zona Universitate. Misiunea noastra este sa punem la dispozitia pacientilor romani solutii medicale cu tehnologie avansata, recomandate si folosite de medici si pacienti la nivel international. Obiectivul nostru este largirea gamei terapeutice si, uneori, propunerea de solutii de tratament in anumite situatii in care nu exista remedii.

 

Suntem reprezentant exclusiv si lansam pe piata medicala din Romania- B-Cure Laser, dispozitiv medical dezvoltat si brevetat in Israel, aprobat de UE, folosit de pacienti din Elvetia, Finlanda, UK, Rusia, Africa de Sud, Polonia, Filipine, Singapore, Ungaria, Norvegia, Olanda, Franta, Turcia, desigur, Israel, dar nu numai. Terapia laser este folosita extensiv in medicina moderna, acum si in Romania! B-Cure Laser incorporeaza puterea de vindecare din clinici intr-un dispozitiv usor si portabil, de utilizat acasa, care trateaza afectiunilor ortopedice, dureri, inflamatii, rani, accidentari sportive, afectiuni stomatologice, ulcere, rani greu de inchis, piciorul diabetic. 


 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca GY Medical Solutions

Companie Oras(e) Data
Asistent/a medicala

full-time0 - 1 an experienta

Angajam asistent medical care sa isi desfasoare activitatea intr-un cabinet modern din cadrul Policlinicii Apaca, pentru a oferi tratamente laser pacientilor cu afectiuni ortopedice si/sau rani greu de inchis cum ar fi ulcerul piciorului diabetic.

GY Medical Solutions BUCURESTI
23.05.2018
Sales representative

full-timeStudent/Absolvent

We’re looking for a results-driven sales representative to actively seek out and engage customer prospects.

GY Medical Solutions BUCURESTI
18.05.2018

Joburi GY Medical Solutions

Companie Oras(e) Data