Training, Coaching, Consultanta HR, Recrutare si Selectie

Cteam Human Capital este una dintre companiile reputate in piata de resurse umane si livreaza servicii de consultanta HR (studii salariale, compensatii & beneficii, etc.), recrutare si selectie, administrare de personal, coaching, training, teambuilding, atat in Romania, cat si pe pietele din Europa unde este prezenta.

Din 2016, Cteam Human Capital face parte din grupul international de companii Cteam, cu birouri in Bulgaria, Bosnia-Hertegovina, Cehia, Croatia, Moldova, Romania, Serbia, Slovacia.

Experienta cumulata a consultantilor nostri de peste 15 ani, ne da avantajul unei abordari unice si integrate despre cum putem sa aducem valoare business-ului clientilor nostri:

  • Consultanta HR
  • Evaluarea si gradarea posturilor
  • Studii salariale
  • Programe de training (HR, vanzari, leadership & management, abilitati specifice)
  • Coaching
  • Recrutare si selectie personal

 

Cteam Human Capital detine certificarea ISO 9001, sistemul de management al calitatii, orientat catre respectarea, de catre produsul sau serviciul livrat catre client, a tuturor cerintelor acestuia. ISO 9001 reprezinta recunoasterea si formalizarea standardelor noastre profesionale, pe baza carora a fost construita reputatia companiei.

 

Despre noi:

Timp de 13 ani, consultantii nostri au reprezentat Mercer – leader global in zona de consultanta HR si studii salariale globale – pentru pietele din Romania, Muntenegru, Bulgaria, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Rusia, Ucraina, Israel si Albania.

Timp de 3 ani, membrii echipei de traineri Cteam Human Capital s-au implicat in proiecte de training locale si internationale in colaborare cu TACK, una dintre cele mai renumite companii de training din lume, cu sediul in U.K. si birouri in peste 40 de tari.

2014: Cteam Human Capital devine partener unic al Objective Management Group in Romania si Balcani. OMG este leader de piata in ceea ce priveste evaluarea oamenilor de vanzari si screening in procesul de recrutare.

2016: Cteam Human Capital devine afiliat Willis Towers Watson in Romania.

2017: Cteam Human Capital aduce in Romania scoala de coaching Erickson College International, acreditata de catre International Coaching Federation (ICF).

BUCURESTI
Agentii recrutare

Joburi Cteam:

Cteam nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

International Leadership Trainee - Coca - Cola HBC

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Siemens - Software Development Internship - Summer 2024

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Summer Internship Program - Bucharest Global Technology Center

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Mecanic Trotinete

Randstad România
3000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Amazon - 2024 Graduate Software Dev Engineer

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Locuri de munca Cteam

Angajari Cteam