Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare

Orase: BUCURESTI
Industrie: ONG Inginerie IT&C Telecom

Site https://lsacbucuresti.ro
Facebook facebook.com/LSACBucurestiLSAC (Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti) este o organizatie studenteasca apolitica, non-guvernamentala si non-profit, care functioneaza pe baza voluntariatului si antreneaza, prin activitatile sale, studentii acestei facultati. Organizatia a fost fondata de catre studentii facultatii in mai-iunie 1990.

LSAC isi propune sa asigure studentilor o educatie complementara celei oferite in cadrul facultatii prin aplicatii practice si contactul direct cu mediul in care acestia vor activa ca viitori specialisti. Organizatia incearca sa contribuie la formarea unor viitori ingineri cu o deschidere intelectuala cat mai larga si cu aptitudini profesionale cat mai bine dezvoltate.

Printre realizarile LSAC se numara organizarea unor evenimente diverse cum ar fi MOFT (muzee, opera, film, teatru), Balul Bobocilor, LAN Party, HackITall, Targul IT&C, Perpetuum si multe alte evenimente gandite pentru dezvoltarea personala si profesionala a studentilor.

_____________________________________________________________________________________

LSAC (Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare) isi propune sa asigure studentilor o educatie complementara celei oferite in cadrul facultatii prin aplicatii practice si contactul direct cu mediul in care acestia vor activa ca viitori specialisti. Organizatia incearca sa contribuie la formarea unor viitori ingineri cu o deschidere intelectuala cat mai larga si cu aptitudini profesionale cat mai bine dezvoltate.
 

Instagram: https://www.instagram.com/lsacbucuresti/

Adresa de corespondenta: contact@lsacbucuresti.ro


 

Nu exista anunturi in sectiunea accesata!