FarmaVet

Orase: BUCURESTI
Industrie: Farmaceutice-Medical

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/farmavet-romania/


Farmavet este unul dintre cei mai experimentați furnizori de soluții pentru domeniul veterinar din România. Compania noastră a cunoscut începând cu 1998 o perioadă de transformare semnificativă, Farmavet restructurându-se într-un furnizor modern și performant. Din 2019, compania are ca acționar majoritar Central and Eastern Europe Investment Cooperation Fund II, un fond de investiții major care ne susține dezvoltarea și care imprimă companiei un ritm de evoluție accelerată.

Portofoliul nostru include peste 3000 de produse, fabricate în România și provenite din import. Astăzi, ne adresăm unui numar de peste 7200 de clienți, afirmându-ne ca specialist în furnizarea de produse antiinfecțioase, anti-inflamatoare, antiparazitare, antiseptice, dezinfectați și detergenți, insecticide – raticide, produse cosmetice, dermatologice, hormonale, otice și oftalmice, produse pentru sistemul nervos și digestiv, reagenți și kit-uri de diagnostic, vaccinuri, vitamine, minerale și suplimente nutritive.

Produsele Farmavet sunt disponibile prin rețeaua de distribuție dedicată profesionistilor și fermelor, precum și prin lanțul propriu de farmacii veterinare adresate proprietarilor de animale și gospodăriilor. Rețeaua de distribuție cuprinde un hub central modern la Filipeștii de Pădure, care alimentează cele 13 depozite locale și prin care asigurăm o acoperire națională eficientă. Iar lanțul de farmacii cu peste 160 de unități reprezintă o opțiune accesibilă pentru medicamente și produse veterinare în mediul urban și rural.

Farmavet are o extindere geografică extinsă și o acoperire b2b și de retail greu de egalat în domeniu. Prin prezență, portofoliul de produse, colaborările pe termen lung cu producătorii și experiența îndelungată, suntem un partener indispensabil și de încredere, pe care fermierii și medicii veterinari se pot baza.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca FarmaVet

Companie Oras(e) Data
Digital Strategy Manager

full-timepeste 5 ani experienta

FarmaVet BUCURESTI
22.01.2021
Manager Fabrica - Filipestii de Padure

full-timepeste 5 ani experienta

FarmaVet Ploiesti
22.01.2021

Joburi FarmaVet

Companie Oras(e) Data