Add Value Serv

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Consultanta, ,

Site https://www.romania.sandler.comLucram pentru companii determinate sa fie in topul domeniului lor de activitate prin calitatea angajatilor recrutati, prin instruirea oferita angajatilor existenti, si prin remodelarea politicilor comerciale, de marketing si financiare, companii care se bazeaza pe un management performant si pe motivarea corespunzatoare a angajatilor, realizand o retentie pe termen lung prin sustinerea dezvoltarii profesionale. Cautam in permanenta profesionisti si "tinere sperante" pentru domenii precum: 
- servicii medicale (medici, asistente medicale etc.) 
- proiectare in constructii pentru proiecte mari (arhitecti, ingineri constructori, project manageri, directori de investitii etc.) - agri-business (productie, marketing, vanzari, ferme etc.) 
- FMCG (vanzari, marketing etc.) -consultanta in obtinerea de fonduri structurale 
- manageri dornici si capabili sa faca faca unor provocari de business 
- oameni de vanzari care stiu sa faca diferenta in piata 

Candidatii ne cauta pentru capacitatea noastra de a-i ajuta sa identifice cele mai bune oportunitati de angajare, in dezvoltarea carierei si in luarea celor mai bune decizii. Fiecare beneficiaza de confidentialitate si suport personalizat. Clientii nostri se bazeaza pe capacitatea de a ne incadra in timpul si bugetul alocat, fie ca e vorba de identificarea si atragerea celor mai potriviti candidati, fie ca e vorba de evaluarea si analiza potentialului de crestere a angajatilor existenti, sau de consultanta punctuala in managementul resurselor umane. 

Trimite CV cu poza si asteptari salariale si afla mai multe despre aceasta oportunitate. Candidatii selectati vor fi contactati in urmatoarele 4 saptamani.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Add Value Serv

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Add Value Serv

Companie Oras(e) Data