MOTOUNELTE.RO SRL

Orase: BUCURESTI, Cluj Napoca,
Industrie: FMCG

Site http://motounelte.ro/

Motounelte.RO  este o societate comerciala infiintata in Octombrie 2011 in Bucuresti, avand ca obiect principal de activitate comercializarea motouneltelor STIHL, VIKING, BOSCH, MAKITA, KIPOR, HITACHI, GARDENPRO a consumabilelor si pieselor de schimb pentru scule electrice si motounelte, dar si reparatia motouneltelor din toate marcile.
Am pornit pe acest drum din pasiune pentru gradinarit si motounelte, dar mai ales pentru ca ne propunem sa oferim cumparatorilor o experienta de cumparare civilizata, asa cum din pacate, de foarte putine ori gasesti.

Asta inseamna ca vom face tot posibilul sa avem in stoc permanent marea majoritate a produselor distribuite din gama GARDENPRO, STIHL, VIKINGBOSCH, MAKITA,KIPOR, HITACHI  la preturi cel putin competitive, sa va oferim unealta sau motounealta cea mai potrivita scopurilor si Dvs,  sa va invatam sa o folositi, sa va asiguram necesarul de piese de schimb si reparatii pentru multi ani dupa achizitia motouneltei, si mai ales sa incercam sa cladim un parteneriat pe termen lung cu Dvs, sau cu afacerea Dvs, politicile de "Clientii Nostri", "Service si Reparatii" si "Drive Test" fiind special dezvoltate in acest sens.


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca MOTOUNELTE.RO SRL

Companie Oras(e) Data
Consilier vanzari motounelte

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam colegi entuziasti care sa se alature echipei noastre, pe pozitia de consilier vanzari motounelte. Pentru seriziotatea si talentul tau, te rasplatim cu un pachet salarial diferentiat in functie de experienta, cu bonus lunar corelat cu vanzarile, cu tichete de masa, si training specializat

MOTOUNELTE.RO SRL BUCURESTI
22.03.2018
Mecanic reparatii motounelte

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam colegi entuziasti care sa se alature echipei noastre, pe pozitia de mecanic reparatii motounelte. Pentru seriziotatea si talentul tau, te rasplatim cu un pachet salarial diferentiat in functie de experienta, cu bonus lunar corelat cu performanta, cu tichete de masa si training specializat

MOTOUNELTE.RO SRL BUCURESTI
22.03.2018

Joburi MOTOUNELTE.RO SRL

Companie Oras(e) Data