CEZ Vanzare

Orase: BUCURESTI, Craiova,
Industrie: Energie & Petrol

Site http://www.cez.ro/ro/cariere-in-cez.html
Daca esti motivat, pasionat si interesat sa te dezvolti in cadrul unei companii puternice, dinamice si in crestere, atunci incearca experienta CEZ Vanzare.

Cine suntem?

 
CEZ VANZARE este parte a Grupului CEZ in Romania, furnizeaza energie pentru peste 1,4 milioane de clienti din toate judetele tarii si ofera clientilor sai pachetul dual de energie electrica si gaze naturale inca din 2008.

Portofoliul de produse, servicii si solutii pe care il pune la dispozitia clientilor sai este complex, complet si vine in intampinarea nevoilor lor. CEZ VANZARE este intr-o permanenta evolutie, iar satisfactia companiei este cu atat mai mare cu cat reuseste sa evolueze alaturi de angajatii, clientii si partenerii sai.

 
Investitia in dezvoltarea capitalului uman este una din directiile strategice ale tuturor companiilor din Grupul CEZ in Romania. Impartasind viziunea Grupului din care face parte, CEZ VANZARE considera ca angajatii sai reprezinta cea mai importanta resursa pentru asigurarea unei cresteri sanatoase si pe termen lung a afacerii sale. 

Ce cautam?
 

Masteranzi, proaspet absolventi sau de maxim de 1 an, sau studenti in ultimul an al studiilor de licenta specializati in domeniile: financiar, marketing, vanzari, relatii clienti, energie electrica si gaze naturale.
 

Ce vei invata la noi?  
 
  • Sa-ti dezvolti abilitati si competente in activitatea de vanzare produse si servicii energetice;
  • Cum functioneaza piata de energie electrica si gaze naturale din Romania si ce potential de dezvoltare exista
  • Cum sa gestionezi relatia cu clientii;
  • Cum sa furnizezi servicii de calitate clientilor.
 
De ce ai alege un internship la CEZ Vanzare?
 
  • Un program de internship platit pe o perioada de 6 luni si un program de lucru zilnic de 6 ore;
  • Explorezi oportunitatea de a lucra intr-o companie multinationala, alaturi de specialisti in domeniu;
  • Vei avea ca mentor pe unul dintre specialistii CEZ VANZARE, care iti va oferi suport;
  • Vei primi feedback constant, atat formal, cat si informal, pe tot parcursul colaborarii, de la echipa si managerul cu care vei lucra direct, asupra performantei si comportamentului tau tinand cont de obiectivele stabilite la inceputul programului de internship.
Profita de ocazie! Lucrand alaturi de cei mai buni specialisti, ai sansa sa faci primul pas si sa iti construiesti o cariera in domeniul furnizarii energiei energiei electrice si a gazelor naturale!

 
Inscrie-te in programul de Internship CEZ VANZARE pana pe data 08.09.2017
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca CEZ Vanzare

Companie Oras(e) Data
Internship - Specialist Prognoza si Preturi

part-time0 - 1 an experienta

Ca membru al echipei vei lucra alaturi de specialisti in domeniu si sub indrumarea Directorului Directiei Energie Suport. Totodata, vei avea ocazia sa-ti dezvolti abilitatile in ceea ce priveste mentinerea relatiei contractuala cu operatorii de distributie si gestionarea legaturii cu clientii.

CEZ Vanzare Craiova
23.08.2017
Internship - Specialist Gaze Naturale

part-time0 - 1 an experienta

Ca membru al echipei Directiei Gaze Naturale vei lucra sub indrumarea Directorului acestei Directii, tutorele tau. Totodata, vei avea ocazia sa dobandesti cunostinte privind managementul contractelor de distributie si transport gaze naturale.

CEZ Vanzare BUCURESTI
23.08.2017
Internship - Specialist Administrativ Financiar

part-time0 - 1 an experienta

Ca membru al echipei vei lucra alaturi de specialisti in domeniu si sub indrumarea Directorului Financiar Administrativ. Totodata, vei avea ocazia sa iti dezvolti abilitatile in domeniul financiar contabil si legislatie conexa.

CEZ Vanzare Craiova
23.08.2017
Internship - Specialist Administrare Vanzari Indirecte

part-time0 - 1 an experienta

Ca membru al echipei de Vanzari vei lucra alaturi de Managerii de Vanzari si sub indrumarea Directorului de Vanzari. Totodata, vei avea ocazia sa-ti dezvolti abilitatile in acest domeniu, contribuind la extinderea portofoliului de clienti si recomandarea produselor CEZ.

CEZ Vanzare Craiova
23.08.2017
Internship - Specialist Marketing

part-time0 - 1 an experienta

Ca membru al echipei de Marketing vei lucra sub indrumarea Managerului de Departament, tutorele tau. Totodata vei avea ocazia sa iti dezvolti abilitatile prin realizarea campaniilor de marketing ale produselor CEZ Vanzare.

CEZ Vanzare Craiova
23.08.2017

Joburi CEZ Vanzare

Companie Oras(e) Data