M.B.A FINANCE MANAGEMENT

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare, Servicii&BPO, Asigurari - Intermedieri financiare

Site https://www.mbaf.ro


M.B.A. Finance Management este proiectia romaneasca a liderului international M.B.A. EMPIRE care furnizeaza servicii in domenii precum: Consultanta, Solutii CRM, Recuperare Financiara, Solutii IT, Solutii HR si Servicii Financiare.

Noi acoperim teritorii importante de pe glob si ne urmam permanent misiunea de a munci din greu pentru a aduce noi oportunitati pentru clientii nostri. Prezenta in Europa Centrala, M.B.A. EMPIRE furnizeaza servicii integrate pentru mai multe corporatii renumite din sectorul financiar (banci, asigurari), telecomunicatii, utilitati (surse de alimentare, industria gazelor naturale), municipalitati si alte sectoare publice.

Incepand cu 1996 furnizam solutii complete in domeniul gestionarii creditarii si riscului de creditare si tuturor serviciilor auxiliare in conformitate cu cerintele si nevoile clientilor nostri. In zonele in care am deschis noi piete, am atins topul acestora. Abordarea noastra profesionista, intelegerea profunda si cooperarea cu clientii nostri au dus la parteneriate de incredere si la livrarea unor rezultate remarcabile.

Noi sustinem organizatiile in gestionarea datoriilor, reducerea datoriilor neperformante si colectarea acestora, taierea costurilor neprofitabile si retentia clientilor, ajutand la cresterea profitului acestora.

Experienta noastra internationala in afaceri este esentiala si de asemenea suntem la curent cu conditiile locale ale fiecarei piete. Oferim o abordare personalizata si personala in concordanta cu nevoile clientilor nostri, care sa respecte conditiile pietei.

Intelegem complexitatea si provocarile din Romania si ne adaptam experienta globala clientilor nostri locali, cu scopul de a furniza strategii profesionale si pentru a ajuta fluxul lor de numerar.

Suntem aici pe termen lung. Furnizam un portofoliu amplu de servicii in sectorul managementului de creditare pentru a satisface nevoile tuturor industriilor financiare precum cele Bancare, de Asigurare, al Creditelor de Consum, etc.

M.B.A Finance Management este membru al The Professional Risk Managers International Association.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca M.B.A FINANCE MANAGEMENT

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi M.B.A FINANCE MANAGEMENT

Companie Oras(e) Data