Compania Hochland a luat nastere in 1927. Astazi, cu o experienta de 90 de ani in domeniul branzeturilor, Hochland este o companie de familie, independenta de marile corporatii, si unul dintre cei mai importanti producatori de branza din Europa. Are 11 fabrici, in 6 tari, in care lucreaza peste 4.300 de angajati. Fie ca este vorba de creme de branza, branzeturi proaspate, branza topita,branzeturi naturale sau branzeturi feliate, Hochland este reprezentata in toate marile categorii de branzeturi.

Hochland Romania

Hochland Romania a luat nastere oficial in 1998, prin preluarea fabricii de la Sighisoara, unde a inceput productia de branza topita.
In 1999, Hochland achizitioneaza fabrica de la Sovata, unde produce branzeturi specific romanesti, precum cascavalul, si materie prima pentru fabrica de branza topita de la Sighisoara.
Astazi, Hochland Romania este lider pe piata branzeturilor, fiind marca numarul 1 in majoritatea categoriilor unde este prezenta: telemea, branza topita, crème de branza, branza pentru preparate calde.

Suntem in jur de 400 de angajati care impartasim pasiunea pentru calitatea produselor noastre si un set de valori de care suntem mandri precum:

  • incurajarea initiativei personale si a inovatiei;
  • comunicarea clara, deschisa si onesta, cu respectarea opiniilor interlocutorilor nostri;
  • cooperarea bazata pe respect si incredere reciproca;
  • conflictul ca o sansa;
  • pregatirea si dezvoltarea continua a angajatilor nostri;
  • managementul consultativ.
BUCURESTI, Sighisoara, Targu Mures
FMCG

Joburi Hochland Romania:

Locuri de munca Hochland Romania

Angajari Hochland Romania