Hochland Romania

Orase: BUCURESTI, Targu Mures,
Industrie: FMCG

Site https://www.hochland.ro/


Compania Hochland a luat nastere in 1927. Astazi, cu o experienta de 90 de ani in domeniul branzeturilor, Hochland este o companie de familie, independenta de marile corporatii, si unul dintre cei mai importanti producatori de branza din Europa. Are 11 fabrici, in 6 tari, in care lucreaza peste 4.300 de angajati. Fie ca este vorba de creme de branza, branzeturi proaspate, branza topita,branzeturi naturale sau branzeturi feliate, Hochland este reprezentata in toate marile categorii de branzeturi.

Hochland Romania

Hochland Romania a luat nastere oficial in 1998, prin preluarea fabricii de la Sighisoara, unde a inceput productia de branza topita.
In 1999, Hochland achizitioneaza fabrica de la Sovata, unde produce branzeturi specific romanesti, precum cascavalul, si materie prima pentru fabrica de branza topita de la Sighisoara.
Astazi, Hochland Romania este lider pe piata branzeturilor, fiind marca numarul 1 in majoritatea categoriilor unde este prezenta: telemea, branza topita, crème de branza, branza pentru preparate calde.

Suntem mai mult de 350 de angajati care impartasim pasiunea pentru calitatea produselor noastre si un set de valori de care suntem mandri precum:

  • incurajarea initiativei personale si a inovatiei;
  • comunicarea clara, deschisa si onesta, cu respectarea opiniilor interlocutorilor nostri;
  • cooperarea bazata pe respect si incredere reciproca;
  • conflictul ca o sansa;
  • pregatirea si dezvoltarea continua a angajatilor nostri;
  • managementul consultativ.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Hochland Romania

Companie Oras(e) Data
Manager calitate industria alimentara

full-time1 - 5 ani experienta

Esti pasionat de industria alimentara si de felul in care ne impacteaza viata in fiecare zi? esti perfectionist si dornic sa ai un cuvant de spus in cadrul unei companii care incurajeaza initiativa personala? In cazul in care raspunsul este da, avem nevoie de tine in echipa noastra!

Hochland Romania Sighisoara
14.09.2018
Electrical Design Engineer, Software for Natec Germany (Hochland)

full-time> 5 ani experienta

We offer you an interesting and challenging job in an organization with a flat hierarchy, short decision-making processes and a cooperative working atmosphere – a secure position in which you will have considerable personal responsibility and creative freedom.

Hochland Romania Strainatate
Job national
14.09.2018

Joburi Hochland Romania

Companie Oras(e) Data