Biofarm

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Farmaceutice-Medical, ,

Site https://www.biofarm.ro


BIOFARM este unul dintre primii producatori de medicamente din Romania, avand in portofoliu peste 150 de produse, multe dintre ele cu traditie de peste 30 de ani pe piata romaneasca : Bixtonim, Triferment, Colebil, Cavit, Anghirol, Panzcebil, etc. Marirea permanenta a portofoliului, prin lansarea de produse este un punct cheie in stategia de dezvoltare a companiei, alaturi de penetrarea unor noi segmente de piata prin oferirea de pachete terapeutice complete. Misiunea BIOFARM este de a oferi produse sigure, eficiente si accesibile pentru a creste calitatea vietii tuturor pacientilor care investesc in noi incredere si speranta. Succesul companiei pe termen lung presupune implicarea cu devotament si entuziasm a tuturor membrilor echipei BIOFARM. Asta asteptam si de la tine daca vrei sa ni te alaturi!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Biofarm

Companie Oras(e) Data
Chimist

full-time0 - 1 an experienta

Biofarm a pornit in cautarea unui Chimist. Daca esti pasionat de domeniul Sanatatii si iti doresti sa lucrezi intr-un laborator modern cu echipamente performante, te invit sa aplici. Imi doresc sa ne cunoastem si sa povestim.

Biofarm BUCURESTI
19.07.2019
Contabil Junior

full-time0 - 1 an experienta

Daca esti pasionat de cifre si esti la inceput de drum pe plan profesional, te asteptam in echipa noastra pentru a ne dezvolta impreuna. Primul pas este sa aplici, apoi daca te identifici cu profilul cautat de noi, te invitam la un prim interviu!

Biofarm BUCURESTI
16.07.2019

Joburi Biofarm

Companie Oras(e) Data