Ascendia S.A.

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Software

Site www.ascendia.ro


Ascendia este o companie cu 10 ani experienta in piata de eLearning, fiind unul dintre principalii furnizori de astfel de produse si servicii din Romania. Ascendia dezvolta platforme educaționale tip Learning Management System (LMS), cursuri eLearning pentru companii, manuale digitale și software educațional pentru copii. In 2016 compania s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti.

Consideram ca, inainte de toate, produsele si serviciile oferite de noi trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Pentru a afla mai multe detalii, puteti vizita site-urile companiei: ascendia.ro, dacobots.com, eduteca.ro, elearning.ro.

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Ascendia S.A.

Companie Oras(e) Data
Programator web / front-end

full-time1 - 5 ani experienta

Doresti sa lucrezi la proiecte educationale cu impact la nivel national? Lucrand la Ascendia, vei avea sansa sa inveti totul despre eLearning. Avem o echipa tanara, profesionista, pentru care calitatea muncii si impactul acesteia in societate sunt atribute esentiale in desfasurarea activitatii.

Ascendia S.A. BUCURESTI
19.04.2018
Programator Java

full-time1 - 5 ani experienta

Dorim lărgirea echipei cu 2 programatori juniori, experimentati sau seniori care să ajute la dezvoltarea de noi unelte educaționale și la extinderea proiectului de Learning Management System al companiei.

Ascendia S.A. BUCURESTI
19.04.2018

Joburi Ascendia S.A.

Companie Oras(e) Data