Ascendia S.A.

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Software

Site www.ascendia.ro


Ascendia este o companie cu 10 ani experienta in piata de eLearning, fiind unul dintre principalii furnizori de astfel de produse si servicii din Romania. Ascendia dezvolta platforme educaționale tip Learning Management System (LMS), cursuri eLearning pentru companii, manuale digitale și software educațional pentru copii. In 2016 compania s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti.

Consideram ca, inainte de toate, produsele si serviciile oferite de noi trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Pentru a afla mai multe detalii, puteti vizita site-urile companiei: ascendia.ro, dacobots.com, eduteca.ro, elearning.ro.

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Ascendia S.A.

Companie Oras(e) Data
Programator Java

full-time1 - 5 ani experienta

Dorim lărgirea echipei cu 2 programatori juniori, experimentati sau seniori care să ajute la dezvoltarea de noi unelte educaționale și la extinderea proiectului de Learning Management System al companiei.

Ascendia S.A. BUCURESTI
14.12.2017
Instructional Designer

full-time1 - 5 ani experienta

Dorim largirea echipei cu un om dornic sa dezvolte software educational impreuna cu echipa din care va face parte. Este de preferat sa aiba experienta in instruire (trainer in zona corporate). El va crea scenarii de invatare, impreuna cu specificatiile de dezvoltare, pentru software educational.

Ascendia S.A. BUCURESTI
14.12.2017

Joburi Ascendia S.A.

Companie Oras(e) Data