GRUP EDITORIAL LITERA

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Altele

Site https://www.litera.ro


Grupul Editorial Litera este unul dintre cei mai mari editori de carte din Romania. Suntem o companie in plina ascensiune, care isi propune in fiecare an sa dezvolte, sa inoveze, sa contribuie la cresterea pietei de carte.
Litera a devenit lider de piata prin cresterea portofoliului de titluri la un numar de 3.000 de titluri active, acoperind toate domeniile de interes, impartind oferta pe categorii si subcategorii conform cerintelor actuale. Oferta Editurii Litera este impartita pe adulti si copii si este construita pe un plan editorial structurat pe colectii de fictiune si nonfictiune, cu prezenta in portofoliu a unui numar exponential de autori de prestigiu precum Agatha Christie, Alice Munro, Osho, Tatiana de Rosnay, Gordon Ramsay si detinem licente de top pentru Disney, National Geographic, DK etc.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca GRUP EDITORIAL LITERA

Companie Oras(e) Data
Consilier vanzari

full-time0 - 1 an experienta

Grupul Editorial Litera este unul din cei mai mari editori de carte din Romania, lider de piață de peste 3 ani. Am ajuns la un numar de 3.000 de titluri active, acoperind toate domeniile de interes. Oferta conține cărți pentru adulți și copii, cu un plan editorial structurat pe colecții...

GRUP EDITORIAL LITERA BUCURESTI
Sibiu
Timisoara
Job national
23.02.2018
Reprezentant vanzari( cu sau fara experienta)

full-time1 - 5 ani experienta

Grupul Editorial Litera este unul din cei mai mari editori de carte din Romania. Suntem o companie in plina ascensiune, care își propune în fiecare an să dezvolte, să inoveze, să contribuie la creșterea pieței de carte.

GRUP EDITORIAL LITERA BUCURESTI
Constanta
23.02.2018
Assistant manager/ Contabil evidență primară

full-time1 - 5 ani experienta

Te așteptăm alături de noi dacă ești… … o persoană care crede cu adevărat, ca și noi, că împreună putem contribui la o viață mai bună și mai fericită punând mai multe cărți în brațele mai multor mii de români, dacă ești o persoană printre ale cărei valori se...

GRUP EDITORIAL LITERA BUCURESTI
23.02.2018

Joburi GRUP EDITORIAL LITERA

Companie Oras(e) Data