Expertiza in inginerie de specialitate 

Suntem recunoscuÈ›i la nivel global ca autoritate în managementul fricÈ›iunii, metalurgie È™i transmisia puterii È™i suntem parteneri cu o gamă largă de clienÈ›i la nivel mondial. CunoÈ™tinÈ›ele noastre aprofundate despre industria verticală È™i experienÈ›a vastă în diverse pieÈ›e È™i zone geografice influenÈ›ează modul în care inovăm È™i rezolvăm problemele pentru cele mai dificile domenii de aplicare din întreaga lume.

Munca Importanta

A lucra la Timken înseamnă a lucra cu zeci de industrii, la proiecte care au potenÈ›ialul de schimba lumea. Oriunde v-aÈ›i uita, noi suntem acolo, îmbunătățind fiabilitatea, ridicând È™tacheta eficienÈ›ei È™i stimulând sustenabilitatea. La acest lucru ne-am concentrat de peste un secol. Și în fiecare zi căutăm noi oportunitati de a-i ajuta pe partenerii noÈ™tri să atingă niveluri noi de reusite.

Ce Facem?

Noi producem rulmenÈ›i È™i produse de transmitere a puterii, proiectate pentru a ajuta lumea să avanseze. Inginerii noÈ™tri folosesc cunostinte vaste de metalurgie, tribologie È™i sisteme mecanice pentru a rezolva provocări complexe în cadrul unei varietăți de aplicaÈ›ii. Cu pasiune, depasim limitele È™tiinÈ›ei aplicate È™i creăm valoare prin colaborarea cu clienÈ›ii pentru a oferi performanță de nivel superior.


Aplicatii

Explorarea spaÈ›iului. Energie regenerabilă. OperaÈ›iuni esenÈ›iale pentru misiuni. Logistică mai sigură. Concepem soluÈ›ii care fac posibile nenumărate realizări - în cadrul a zeci de industrii, în fiecare colÈ› al lumii È™i dincolo de aceasta. ParcurgeÈ›i imaginile pentru a explora gama variată de industrii pe care le deservim.
 

Rulmenți și Produse de Transmitere a Puterii

DoriÈ›i să abordaÈ›i provocările tehnice complexe? Noi facem aceasta. Iar produsele noastre ne reflectă capacitatea de a face inimaginabilul. Prin intermediul unui portofoliu tot mai vast de mărci, care deservesc pieÈ›e din ce în ce mai diverse, dezvoltăm soluÈ›ii inovatoare care menÈ›in lumea în miÈ™care.

Impact asupra lumii reale 

Munca noastră este esenÈ›ială pentru menÈ›inerea industriei globale în miÈ™care. Avansăm industriile prin portofoliul nostru în creÈ™tere de produse È™i servicii, ajutând la acÈ›ionarea surselor de energie regenerabilă, la dezvoltarea eficientă a transportului È™i la producÈ›ia sigură È™i securizată de alimente.

De mai bine de 120 de ani, implementăm soluÈ›ionarea inovatoare a problemelor în cele mai dificile domenii de aplicare din întreaga lume. Extindem aceeaÈ™i gândire critică È™i aceeaÈ™i conducere asupra modului în care ne vedem responsabilitatea ca cetățean corporativ global.

Ploiesti
Inginerie

Joburi TIMKEN:

Locuri de munca TIMKEN

Angajari TIMKEN