Expertiza in inginerie de specialitate 

Suntem recunoscuți la nivel global ca autoritate în managementul fricțiunii, metalurgie și transmisia puterii și suntem parteneri cu o gamă largă de clienți la nivel mondial. Cunoștințele noastre aprofundate despre industria verticală și experiența vastă în diverse piețe și zone geografice influențează modul în care inovăm și rezolvăm problemele pentru cele mai dificile domenii de aplicare din întreaga lume.

Munca Importanta

A lucra la Timken înseamnă a lucra cu zeci de industrii, la proiecte care au potențialul de schimba lumea. Oriunde v-ați uita, noi suntem acolo, îmbunătățind fiabilitatea, ridicând ștacheta eficienței și stimulând sustenabilitatea. La acest lucru ne-am concentrat de peste un secol. Și în fiecare zi căutăm noi oportunitati de a-i ajuta pe partenerii noștri să atingă niveluri noi de reusite.

Ce Facem?

Noi producem rulmenți și produse de transmitere a puterii, proiectate pentru a ajuta lumea să avanseze. Inginerii noștri folosesc cunostinte vaste de metalurgie, tribologie și sisteme mecanice pentru a rezolva provocări complexe în cadrul unei varietăți de aplicații. Cu pasiune, depasim limitele științei aplicate și creăm valoare prin colaborarea cu clienții pentru a oferi performanță de nivel superior.


Aplicatii

Explorarea spațiului. Energie regenerabilă. Operațiuni esențiale pentru misiuni. Logistică mai sigură. Concepem soluții care fac posibile nenumărate realizări - în cadrul a zeci de industrii, în fiecare colț al lumii și dincolo de aceasta. Parcurgeți imaginile pentru a explora gama variată de industrii pe care le deservim.
 

Rulmenți și Produse de Transmitere a Puterii

Doriți să abordați provocările tehnice complexe? Noi facem aceasta. Iar produsele noastre ne reflectă capacitatea de a face inimaginabilul. Prin intermediul unui portofoliu tot mai vast de mărci, care deservesc piețe din ce în ce mai diverse, dezvoltăm soluții inovatoare care mențin lumea în mișcare.

Impact asupra lumii reale 

Munca noastră este esențială pentru menținerea industriei globale în mișcare. Avansăm industriile prin portofoliul nostru în creștere de produse și servicii, ajutând la acționarea surselor de energie regenerabilă, la dezvoltarea eficientă a transportului și la producția sigură și securizată de alimente.

De mai bine de 120 de ani, implementăm soluționarea inovatoare a problemelor în cele mai dificile domenii de aplicare din întreaga lume. Extindem aceeași gândire critică și aceeași conducere asupra modului în care ne vedem responsabilitatea ca cetățean corporativ global.

Ploiesti
Inginerie

Joburi TIMKEN:

Locuri de munca TIMKEN

Angajari TIMKEN