Biciclop

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Retail, ,

Site https://www.biciclop.ro
Blog https://www.biciclop.eu/blog
Facebook www.facebook.com/biciclop


Biciclop este cel mai indragit magazin online si offline de biciclete si sport din Romania, lider de piata in domeniu. Viziunea noastra este aceea de a face Bucurestiul sa fie ca Amsterdam sau Copenhaga in materie de biciclete, sustinand astfel transportul sustenabil si stilul de viata sanatos.

Succesul in Biciclop se obtine prin pasiunea, atentia si responsabilitatea pe care fiecare din echipa o investeste in munca sa. Aici ai mereu ocazia sa cresti, sa intalnesti noi provocari, sa propui noi perspective si sa te autodepasesti.

Un loc de munca la Biciclop inseamnă sa iti doresti si sa actionezi pentru a fi cel mai bun, sa alegi sa ai impact pozitiv in societate, cu fiecare client sprijinit si cu fiecare bicicleta ce porneste pe strazile noastre.

Te intampinam cu echipa tanara, ambitioasa si dinamica, persoane cu experienta internationala cu care sa lucrezi si cariera intr-o companie de top, lider de piata in domeniul sau.

Biciclop este magazinul online si offline de biciclete, trotinete, schi si snowboard, cu un raport calitate-pret excelent. 
Venim de fiecare data in intampinarea nevoilor de miscare ale clientilor nostri cu cele mai eficiente solutii de eco-mobilitate! Atat in Bucuresti, cat si la nivel national.

In showroom-ul nostru oferim o gama extrem de variata de produse, care vin in sprijinul unui stil de viata sanatos, la cel mai bun raport calitate-pret.

Continuam sa aducem an de an noi marci si ne bucuram sa putem oferi solutii tot mai variate pentru nevoile in crestere ale clientilor nostri, nevoi legate de transport prietenos cu mediul, de miscare si sanatate, dar si de distractie si aventura.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Biciclop

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Biciclop

Companie Oras(e) Data