Joburi STARBUCKS Romania


Bună!
 

Creând conexiuni la o ceașcă de cafea, Starbucks a devenit una dintre cele mai cunoscute și mai iubite companii din lume. Să lucrezi la Starbucks este ca și cum ai lucra cu prietenii tăi! Când lucrezi aici, nu ești un "angajat" - noi ne numim "parteneri", deoarece credem în obiective comune și succese reciproce. Partenerii noștri sunt cea mai valoroasă resursă a noastră.

 

 

Connect with Something Bigger
 

Povestea noastră a început în 1971. Pe atunci eram o prăjitorie și un comerciant de cafea boabe și măcinată, ceai și condimente, cu un singur magazin în Pike Place Market din Seattle.

Astăzi, avem privilegiul de a intra în contact cu milioane de clienți în fiecare zi, cu produse excepționale în peste 28.000 de cafenele în 76 de țări.

Încă de la început, Starbucks și-a propus să fie un alt fel de companie. Una care nu numai că celebra cafeaua și o tradiție bogată, dar care aducea și un sentiment de conexiune. Nu suntem doar furnizori pasionați de cafea, ci și de tot ceea ce însoțește o experiență completă și plină de satisfacții într-o cafenea.

 

We Are Starbucks - join us! - YouTube

 

Responsabilitatea noastră
 

Din ziua în care am deschis prima noastră cafenea, în 1971, am făcut tot posibilul pentru a câștiga încrederea și respectul oaspeților noștri, al partenerilor (angajaților) și al comunității locale. Cum? Acționăm cu înțelepciune și facem ceea ce este bine pentru planeta noastră și pentru fiecare dintre noi.

 

Suntem un loc în care oamenii din comunitatea noastră se întâlnesc, o parte a rutinei zilnice - și nu am putea fi mai fericiți de atât. Faceți cunoștință cu noi și veți vedea: suntem mult mai mult decât ceea ce preparăm. Ne asigurăm că tot ceea ce facem este prin prisma umanității - de la angajamentul nostru față de cea mai bună calitate a cafelei din lume, până la modul în care ne implicăm alături de clienții și comunitățile noastre pentru a face afaceri în mod responsabil.

 

Cariere în cafenele
 

Lucrul într-o cafenea Starbucks este diferit de orice alt loc de muncă. Creezi momente autentice de conectare cu clienții noștri și le faci ziua mai bună. Vei prepara băuturi delicioase și vei construi relații cu clienții noștri (ajungând să le cunoști băutura preferată) și cu partenerii tăi. Oferim beneficii excelente și un mediu cu adevărat primitor. Veți avea, de asemenea, oportunități de a face voluntariat în comunitate, pentru a ajuta și a da înapoi comunităților din care facem parte.

 

La AmRest vei întâlni oameni plini de energie pozitivă, dornici să învețe și să se dezvolte. Credem cu pasiune că nimic nu ar trebui să îi oprească pe angajații noștri să își atingă obiectivele și visele. De aceea, AmRest caută să le ofere oamenilor posibilitatea de a ieși din zona de confort și de a se strădui mereu să fie mai buni. În schimb, oferim autonomie, dezvoltare personalizată, provocări interesante și recunoaștere.

Este incredibil de important pentru AmRest ca angajații noștri să fie buni prieteni unii cu alții.

Credem că aceasta este forța care conduce succesul afacerii noastre și îi face pe oameni să dorească să ni se alăture, să rămână și să își atingă potențialul maxim.

Vrem ca fiecare AmRestee să facă ceea ce îi place, înconjurat de oameni prietenoși într-un mediu care îi dă putere și care inspiră energie pozitivă și creativitate.

 

Starbucks este despre oameni :)

 

 
 

Lucrul într-o cafenea Starbucks este diferit de orice alt loc de muncă. Creezi momente autentice de conectare cu clienții noștri și le faci ziua mai bună. Vei prepara băuturi delicioase și vei construi relații cu clienții noștri (ajungând să le cunoști băutura preferată) și cu partenerii tăi. Oferim beneficii excelente și un mediu cu adevărat primitor. Veți avea, de asemenea, oportunități de a face voluntariat în comunitate, pentru a ajuta și a da înapoi comunităților din care facem parte.

Toți partenerii noștri din cafenele își încep cariera la noi prin parcurgerea unui program introductiv de formare bazat pe rolul lor. Programele noastre de formare sunt conduse de trainerii noștri extraordinari din cafenele și sunt concepute pentru a vă introduce în cultura Starbucks și pentru a vă pregăti pentru succes. Aceste programe de formare se desfășoară în cafenelele noastre și le oferă partenerilor posibilitatea de a învăța la locul de muncă, cu sprijinul managerului lor.

Încă din prima zi de colaborare cu noi, fiecare nou partener Starbucks este înconjurat de o atenție excepțională. Trainingul pentru postul de Barista durează aproximativ trei săptămâni. Acesta este timpul potrivit pentru a învăța ce înseamnă munca unui barista atât în teorie, cât și în practică. Acest lucru reduce cu siguranță stresul și presiunea care îi însoțesc întotdeauna pe toți atunci când încep un nou loc de muncă.

 

Pe parcursul întregului training, noii noștri parteneri sunt însoțiți de un mentor special - Barista Trainer. Rolul său este de a transmite cunoștințe și de a oferi sprijin în timpul primilor pași la Starbucks. Pregătirea noastră nu se rezumă doar la lucrul în spatele barului, ci și la cursuri, cum ar fi "Experiența Starbucks" și "Arta cafelei și Latte Art". Completarea cunoștințelor dobândite se realizează prin desfășurarea de chestionare și jocuri în cadrul platformei noastre de e-learning.

 

Dar asta nu înseamnă totul! Atunci când îți începi aventura Starbucks, vei primi un cadou de bun venit unic - un must-have pentru fiecare partener. Pe parcursul trainingului, îți vom inspira pasiunea pentru cafea, pentru că pur și simplu ne place ceea ce facem!

 


Beti


Am început experiența Starbucks în 2015 în decembrie ca Barista, în prima cafenea Starbucks din București, perioadă de care îmi amintesc de fiecare dată când simt miros de gingerbread și toffeenut latte, primele bauturi pe care le-am preparat. Am fost întampinată cu caldură și am simțit că aparțin de această comunitate din primele zile. Am fost acceptată la interviu cu câteva zile înainte de Crăciun, am simțit că mi-am primit cadoul mai devreme. Am reușit să-mi organizez timpul, astfel încât să-mi termin programul de licență și de master, ani în care am avut susținere din partea echipei în ceea ce privește programul.

Cu ajutorul echipei de manageri am reușit în cateva luni să promovez ca Product Manager, perioadă în care am învățat cât de important este să cunoști consumul zilnic, în care am conștientizat importanța sustenabilității față de natură. Programul CAFÉ (Echitatea Fermierilor și a Cafelei) reprezentativ pentru comunitatea noastră a însemnat pentru mine motivul pentru care aleg să inspir pe cei din jur cu dragostea mea pentru cafea.
Am devenit People Manager în 2018 și iubesc ceea ce fac. Am oportunitatea să fac parte din dezvoltarea partenerilor, una dintre cele mai valoroase recompense pentru mine și să îi susțin la rândul meu.
Emil

Eu sunt Emil, sunt Partener la Starbucks Lotus Oradea și sunt foarte bucuros că am intrat în lumea Starbucks acum mai bine de 2 ani. Dorința mea era să lucrez într-un mediu frumos cu o echipă cât mai apropiată de vârsta mea și aici am gasit locul perfect. Sunt o persoană cu un vibe tocmai bun pentru Starbucks. Sunt sociabil, îmi place să cunosc mereu persoane noi, să învăț și să lucrez în echipă. Aici la Starbucks m-am descoperit pe mine și mi-am descoperit o pasiune care nu mă va mai părăsi niciodata – să prepar cafea și să o degust.

Îmi mai place să ascult muzică în timp ce desenez (mă pregatesc pentru facultatea de Design Interior), să gătesc și să petrec timp alături de prietenii mei care m-ar descrie ca o persoană de încredere pe care te poți baza oricând. Din prima zi mi-a placut jobul de Barista, reusind să mă integrez foarte rapid și, evoluand pe zi ce trece tot mai mult am ajuns până în punctul în care particip la frumoasa competitie de Barista Championship.

M-am dezvoltat pe toate planurile, cel mai important fiind faptul ca am legat relatii de prietenie cu partenerii, dar și cu clienții fideli care se bucură în fiecare zi de cafeaua pe care le-o prepar. Sper să rămân cât mai mult în Starbucks ajungând cât mai departe, în special în această competiție unde abia aștept să întalnesc parteneri din toată țara.
 

Nina

Mă numesc Nina, sunt Partener Starbucks de 3 ani, din 2019 pe când încă eram studentă la Drept. Sunt puternică, mă adaptez ușor, iar în acești ani am avut parte de o dezvoltare frumoasă, fiind în prezent Facility Manager. Îmi plac oamenii și apreciez diversitatea lor. Fiecare zi vine cu o experiență nouă, așa că nu este loc de monotonie! Fiind la Facultatea de Drept, trebuia să vorbesc în public și la început aveam emoții, dar datorită experienței mele în această companie am reușit să trec de această teamă.

M-am dezvoltat pe partea de public speaking prin interacțiunea cu clienții, prin coffee tasting-uri, prin tot ce ține de Starbucks în general pentru că acesta este unul dintre principiile Starbucks: Make every moment right! Nu știam că lumea cafelei e atât de vastă. Am gasit aici o a doua familie! Familie care mă susține și mă încurajează, iar datorită lor și datorită muncii depuse, am reușit să mă dezvolt. Îmi place mediul din această companie, este unul plăcut în care vin mereu cu drag. Am învățat cum să aplanez situații, am învățat să iau decizii în situații dificile am reușit să-mi demonstrez mie prin această experiență că pot mai mult decât credeam!
Fă din fiecare moment unul perfect și zâmbește în fiecare zi pentru că nu ar trebui să existe nimic în lumea asta, ceva sau cineva să ne supere!
 
Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara
FMCG

Joburi STARBUCKS Romania :

STARBUCKS Romania nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Business System Analyst

Euro-Testing Software Solutions
Hybrid

Bootcamp STS 2024, abonează-te pentru ultimele noutăți!

STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale)
Job national
Aplica fara CV

Junior Accountant - Bucuresti

Computer Generated Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Market Data Software Developer

Brainspotting
Hybrid

Aplica fara CV

Inginer automatist IT

Electromontaj

Aplica fara CV

Operator Abkant

Personnel Outsourcing

Locuri de munca STARBUCKS Romania

Angajari STARBUCKS Romania