Joburi Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune



Asociația Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune (ASCIG) este o organizație non-guvernamentală ce activează de peste 16 ani sub egida Academiei de Studii Economice din București. Scopul principal al ASCIG este de a reprezenta studenții de la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, precum și de a investi în viitorul studenților din Academia de Studii Economice din București.

Misiunea ASCIG: Facilitarea dezvoltării personale și profesionale a studenților prin stabilizarea relațiilor cu actorii principali ai organizației.

Viziunea ASCIG: ASCIG este principalul investitor în dezvoltarea personală și profesională a studenților din Centrul Universitar București.

Valorile ASCIG:

· Potențial uman
· Devotament
· Pasiune
· Responsabilitate
· Dezvoltare

Proiectele asociației sunt: 
Practical Accounting Days (PAD)

Practical Accounting Days este proiectul care de mai bine de 14 ani reușește să aducă studenții mai aproape de mediul business. Începând cu anul 2018, proiectul se desfășoară în doua ediții: toamnă și primăvară. Astfel, în Ediția de Toamnă, ne dorim să ajutăm studenții de anul 2 să-și găsească mai ușor stagiul de practică în cadrul celor mai cunoscute companii din domeniul economic. Ediția de Primăvară se adresează studenților din Academia de Studii Economice și oferă studenților oportunitatea de a interacționa în mod direct cu reprezentanții marilor companii, de a cunoaște, dar și de a experimenta mediul business din domeniul economic.

COLOR

Proiectul COLOR își propune să contribuie la dezvoltarea personală și profesională a studenților din Centrul Universitar București. Pe parcursul proiectului sunt abordate o multitudine de teme, în cadrul cărora, trainerii, își propun să reunească atât elemente tehnice pe care studenții să le poată folosi mai departe, cât și aplicații practice care să îi pregătească pentru un viitor de succes. La final va avea loc un Treasure Hunt, unde participanții vor pune în aplicare cunoștințele acumulate pe parcursul proiectului într-un mod distractiv și interactiv, având șansa de a câștiga diferite premii.

Oratorica

De peste 10 ani, proiectul Oratorica aduce împreună peste 150 de studenți din întreg Centrul Universitar București și contribuie la dezvoltarea abilităților de comunicare și public speaking ale acestora. Studenții au ocazia de a participa la workshopuri și traininguri în cadrul cărora vor fi abordate diverse teme precum: Comunicare, Public speaking, Influență și persuasiune, Inteligență emoțională și Limbaj Non-verbal. Prin intermediul proiectului aceștia vor căpăta abilitățile necesare transformării unei prezentări obișnuite în una memorabilă.

smart.

Proiectul smart. îmbină cele două arii de interes, cea profesională cu cea personală, fiind un proiect realizat de studenți care și-au ieșit din zona de confort, pentru studenți care vor sa facă încă un pas în dezvoltarea lor.

Acest proiect are ca scop încurajarea și dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenților din Centrul Universitar București, fiind o nouă etapă în ceea ce privește orientarea profesională. Pentru că există metode de finanțare, dar multora dintre studenți nu le sunt prezentate inițiativele de încurajare ale spiritului antreprenorial, este esențial să existe proiecte care pot oferi îndrumare
în ceea ce privește etapele pe care ar trebui să le urmeze la început, pentru a avea o afacere de succes.
 
BUCURESTI
ONG

Joburi Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune:

Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Operations Manager with French

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Customer Services Senior Agent with Spanish

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Customer Services Agent with Spanish

Ford Business Solutions Romania

Aplica fara CV

DevSecOps Engineer

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Data Loss Prevention Intern

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Angajăm Stivuitorist

GiGroup Romania

Aplica fara CV

Quality Business Development Analyst with French

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Network Security Engineer

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Collection Agent with French

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Originations Supervisor with Spanish

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Network Security Manager

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Locuri de munca Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune

Angajari Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune