Asociatia studentilor in contabilitate si informatica de gestiune

Orase: BUCURESTI,
Industrie: ONG

Site https://www.ascig.ro
Facebook https://www.facebook.com/ascigbuc/
Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune (ASCIG) este o organizatie non-guvernamentala, ce activeaza de peste 15 ani sub egida Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Obiectul de activitate este reprezentat de organizarea evenimentelor cu caracter socio-cultural si profesional pentru studenti.

Misiunea ASCIG: Facilitarea dezvoltarii personale si profesionale a studentilor prin stabilizarea relatiilor cu actorii principali ai organizatiei.

Viziunea ASCIG: ASCIG este principalul investitor in dezvoltarea personala si profesionala a studentilor din Centrul Universitar Bucuresti.

Valorile ASCIG

· Potential uman
· Devotament
· Pasiune
· Responsabilitate
· Dezvoltare

Practical Accounting Days (PAD)

Prin intermediul acestui proiect, ne dorim să aducem impreună studentii, in numar de 350, ca parte a mediului universitar si companiile, ca parte a mediului business. Scopul proiectului este acela de a facilita accesul studentilor la mediul bussines. Teme abordate: audit, taxe, legal, outsourcing, HR, contabilitate.

COLOR

Contribuie la dezvoltarea tinerilor atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, cu ajutorul celor 6 teme abordate, astfel încat acestia sa fie capabili sa intampine cu succes situatiile ivite in viitoarea cariera si nu numai. Teme abordate: managementul timpului, brandig personal, comunicare in afaceri, lucru in echipa, stabilirea scopurilor, orientare profesionala.

Oratorica

In cadrul proiectului Oratorica, cei 150 de participanti selectaţi in urma completarii unui formular vor avea ocazia sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare prin participarea la traininguri, in urma carora vor fi asimilate informatii teoretice necesare pentru a fi puse in aplicare in cadrul workshopurilor.

Smart

 Scopul acestui proiect este dezvoltarea personala si profesionala a studentilor din Centrul Universitar Bucuresti, pe care urmarim sa il indeplinim prin intermediul a trei directii: cunoasterea importantei si influentei imaginii personale in mediul business si in general, facilitarea orientarii in alegerea job-ului potrivit, intelegerea culturii organizationale.

Economic Summer College(ESC)

 Scopul proiectului este prevenirea abandonului scolar, promovarea unei alegeri informate si corecte a studiilor universitare si familiarizarea elevilor cu mediul universitar. Acest proiect se adreseaza elevilor de clasa a XI-a, atat de la liceele din Bucuresti, cat si din intreaga tara.

Nu exista anunturi in sectiunea accesata!