Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune

Orase: BUCURESTI,
Industrie: ONG, Educational,

Site https://www.ascig.ro
Facebook https://www.facebook.com/ascigbuc/
AsociaÅ£ia StudenÅ£ilor în Contabilitate ÅŸi Informatică de Gestiune (ASCIG) este o organizaÅ£ie non-guvernamentală ce activează de peste 15 ani sub egida Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Obiectul de activitate este reprezentat de organizarea evenimentelor cu caracter socio-cultural ÅŸi profesional pentru studenti.

Misiunea ASCIG: Facilitarea dezvoltării personale ÅŸi profesionale a studenÅ£ilor prin stabilizarea relaÅ£iilor cu actorii principali ai organizaÅ£iei.

Viziunea ASCIG: ASCIG este principalul investitor în dezvoltarea personală ÅŸi profesională a studenÅ£ilor din Centrul Universitar BucureÅŸti.

Valorile ASCIG:

· PotenÅ£ial uman
· Devotament
· Pasiune
· Responsabilitate
· Dezvoltare

Practical Accounting Days (PAD)

Prin intermediul acestui proiect, ne dorim să aducem împreună studenÅ£ii, în numar de 350, ca parte a mediului universitar ÅŸi companiile, ca parte a mediului business. Scopul proiectului este acela de a facilita accesul studenÅ£ilor la mediul business. Teme abordate: audit, taxe, legal, outsourcing, HR, contabilitate.

COLOR

Contribuie la dezvoltarea tinerilor atât pe plan personal, cât ÅŸi pe plan profesional, cu ajutorul celor 7 teme abordate, astfel încât aceÅŸtia să fie capabili să întâmpine cu succes situaÅ£iile ivite în viitoarea carieră ÅŸi nu numai. Teme abordate: managementul timpului, management financiar, branding personal, comunicare în afaceri, lucru în echipă, stabilirea scopurilor, orientare profesională.

Oratorica

În cadrul proiectului Oratorica, cei 150 de participanÅ£i selectaÅ£i în urma completării unui formular vor avea ocazia să-ÅŸi îmbunătăţească abilităţile de comunicare prin participarea la traininguri, în urma cărora vor fi asimilate informaÅ£ii teoretice necesare pentru a fi puse în aplicare în cadrul workshopurilor.

Smart

Scopul acestui proiect este dezvoltarea personală ÅŸi profesională a studenÅ£ilor din Centrul Universitar BucureÅŸti, pe care urmărim să îl îndeplinim prin intermediul a trei direcÅ£ii: cunoaÅŸterea importanÅ£ei ÅŸi influenÅ£ei imaginii personale în mediul business ÅŸi în general, facilitarea orientării în alegerea job-ului potrivit, înÅ£elegerea culturii organizaÅ£ionale.

Economic Summer College(ESC)

Scopul proiectului este prevenirea abandonului scolar, promovarea unei alegeri informate ÅŸi corecte a studiilor universitare ÅŸi familiarizarea elevilor cu mediul universitar. Acest proiect se adresează elevilor de clasa a XI-a, atât de la liceele din BucureÅŸti, cât ÅŸi din întreaga Å£ară.

Nu exista anunturi in sectiunea accesata!