DocProcess

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Software

Site www.doc-process.com


DocProcess - Connecting Documents, Processes and People
 
De peste 10 ani realizam si integram solutii informatice performante pentru a ne indeplini misiunea: aducem viitorul in prezent si sustinem transformarea digitala a clientilor nostri.
Ne propunem sa imbunatatim colaborarea intre companii prin inter-operabilitate crescuta si acces usor la solutii de software care le maximizeaza sansele de a excela in domeniul lor de activitate.
Punem la dispozitia clientilor nostri platforma DocXchange in cloud pentru schimbul electronic de documente, integram aplicatii si solutii cu sisteme ERP, lucram permanent pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si asiguram disponibilitatea si securitatea datelor.Transforma-ti pasiunea in cariera!

Crestem si ne dezvoltam, iar pentru aceasta avem nevoie de noi colaboratori care sa ni se alature.

Daca esti pasionat de tehnologie si IT, iti doresti sa fii inconjurat de oameni care sa iti impartaseasca pasiunea si esti dornic sa inveti lucruri noi, aplica la DocProcess si hai sa descoperim ce lucruri minunate putem face impreuna!
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca DocProcess

Companie Oras(e) Data
Senior / Java Developer

full-time1 - 5 ani experienta

La DocProcess ne gandim ca schimbam lumea prin ceea ce facem. Pentru aceasta avem nevoie de tine, un developer Java pasionat de microservicii, Docker, Kubernetes si Apache Mesos, sa dezvoltam o platforma unica de digitalizare pentru companii, care face irelevant schimbul de documente de hartie.

DocProcess BUCURESTI
22.01.2018
Java Team Leader

full-time> 5 ani experienta

La DocProcess ne gandim ca schimbam lumea prin ceea ce facem. In fiecare zi insa, descoperim ca o facem doar mai eficienta. Azi este suficient. Insa pentru maine, avem nevoie de tine - un Team Lead pasionat de microservicii, Docker, Kubernetes si Apache Mesos - sa ne ajuti sa dezvoltam o...

DocProcess BUCURESTI
22.01.2018

Joburi DocProcess

Companie Oras(e) Data