Asociația Little People

Orase: BUCURESTI, Cluj Napoca,
Industrie: ONG, ,

Site https://www.thelittlepeople.ro


 

Asociația Little People s-a născut în 1996 în Cluj Napoca din dorința de a oferi fiecărui copil și adolescent bolnav de cancer sprijinul de care are nevoie. În prezent asociația pune la dispoziția domeniului oncopediatric din România și Republica Moldova o serie de servicii de înaltă calitate, programe zilnice de suport psihosocial a pacienților, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital prin proiecte de renovare a camerelor de joacă, donare de aparatură medicală și achiziționarea medicamentelor greu accesibile, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Asociația Little People

Companie Oras(e) Data
Coordonator al programului zilnic de suport psihosocial al pacienților internați în Iași

full-time0 - 1 an experienta

Asociația Little People anunță angajarea unui coordonator al programului zilnic de suport psihosocial al pacienților internați în cadrul secției de oncopediatrie a Spitalului Clinic pentru Copii Sfânta Maria Iași. Haide în echipa noastră și fii parte din viața copiilor bolnavi de...

Asociația Little People Iasi
16.07.2019

Joburi Asociația Little People

Companie Oras(e) Data