Joburi BEST Timisoara




BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie studenţească non-profit şi apolitică prezentă în 96 de facultăţi tehnice din 33 de ţări din Europa printr-o reţea menţinută datorită proiectelor comune, a intereselor comune şi datorită prieteniei. Limba oficială a BEST-ului este engleza. Prin perspectiva membrilor, BEST este văzută ca o fabrică inovativă unde studenţii care chiar înainte de a-și termina studiile, au oportunitatea de a realiza proiecte europene dedicate tot studenţilor. Aproximativ 500.000 de studenţi de la facultăţile tehnice din Europa au ocazia de a participa la evenimentele noastre. Scopul BEST este de a ajuta studenţii tehnici să devină mai deschişi spre Europa printr-o mai bună înţelegere a culturilor europene şi dezvoltarea capacităţii acestora de a lucra într-un mediu internaţional. Acesta poate fi realizat doar oferindu-le studenţilor europeni ocazia de a se cunoaşte.

Astfel, prin evenimentele noastre, avem în vedere 3 mari zone de interes:

EDUCAŢIE COMPLEMENTARĂ: totalitatea evenimentelor de învăţare şi distracţie organizate de BEST. Este cel mai vechi, cel mai mare si cel mai longeviv proiect al nostru. În 2000, aprox. 4000 de studenţi au aplicat la cca. 70 de evenimente gratuite oferite şi organizate de BEST.

PROGRAME EDUCAŢIONALE: Ne străduim să evaluăm şi să îmbunătăţim nivelul procesului de învăţare în centrele universitare tenice. De exemplu, BEST lucrează în diverse domenii la nivel european împreună cu profesori şi beneficiind de sprijinul Comisiei Europene.

SPRIJIN ÎN CARIERĂ: BEST facilitează contracte industriale prin intermediul BEST Career Centre, care este un târg de job-uri fair virtual şi un loc de întâlnire între studenţi şi companii. De asemenea, BEST lucrează îndeaproape cu un număr de companii care sunt membrii ai Support Group of BEST. Prin acesta, companiile şi studenţii din BEST au oportunitatea de a stabili o relaţie impersonala şi de a învăţa unii de la alţii.

Timisoara
ONG

Joburi BEST Timisoara:

Locuri de munca BEST Timisoara

Angajari BEST Timisoara