Psychometric Systems

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Educational

Site http://www.mindmisystems.com
Facebook www.facebook.com/MindMiSystemInternational/?fref=ts
LinkedIn www.linkedin.com/company/mindmi-system
Psychometric Systems este o companie înființată în august 2014, care are ca obiectiv cercetarea și dezvoltarea de soluții în domeniul sistemelor de evaluare psihologică. Sistemele create au în spate o echipă performantă de specialisti în domeniu (psihologi, statisticieni, ingineri, manageri, programatori) implicați în proiecte de cercetare și colaborare care să răspundă unor nevoi din ce în ce mai complexe de pe piață.
 
În acest moment, instrumentul de bază este MindMi System, un produs premium, revoluționar, cu o componentă Hardware (scannerul de mâini MindSpring) și una software (aplicație web în cloud).
 
Piața targetată este cea din Romania, sub forma departamentelor de resurse umane, managerii de HR, psihologi, etc. În perioada următoare ne dorim extinderea afacerii la nivel internațional, targetând principalele piețe de profil, din întreaga lume. Fiind un sistem de evaluare psihologică cu tehnologie de ultima oră, versatilitatea produsului este foarte mare, indiferent de piața targetată.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Psychometric Systems

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Psychometric Systems

Companie Oras(e) Data