Depanero

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Inginerie

Site http://www.depanero.ro


Din 2011 pana in august 2014 ne-ati cunoscut sub numele de Servskills. Astazi Depanero totalizeaza mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala precum si mii de ore de relatii cu clientii in domeniile electro IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile.

Viziunea noastra este sa reparam ce bagi in priza.

Misiunea noastra este sa garantam si sa readucem clientilor confortul in utilizarea echipamentelor din viata de zi cu zi.

Investitia in tehnologie de inalta performanta, pregatirea personalului si produsul inovator Garantie Extinsa sustin livrarea unui serviciu impecabil pentru o medie de 20.000 clienti in fiecare luna. Echipa Depanero este compusa din tehnicieni cu experienta in testarea si diagnosticarea unei game foarte largi de produse: notebook-uri si tablete, componente IT si periferice, echipamente audio-video, multifunctionale si imprimante, telefoane mobile si chiar electrocasnice diverse. In prezent Depanero este compania cu unul din cele mai moderne centre de service din Romania, cu peste 70 de parteneriate avute cu furnizori si centre de service autorizate care asigura remedierea problemelor la produsele cu garantii speciale: Garantia All Inclusive, Garantia Plus precum si serviciul Service Expres.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Depanero

Companie Oras(e) Data
Operator Logistica

full-time0 - 1 an experienta

Depanero BUCURESTI
23.01.2017
Operator Call Center - Inbound

full-time0 - 1 an experienta

Call Center-ul este pentru limba romana si nu implica vanzare pe durata apelurilor. Este necesar sa indeplinesti si urmatoarele conditii: - studii superioare (absolvent sau in curs); - cunostinte PC: Word, Excel, Outlook;

Depanero BUCURESTI
23.01.2017
Operator Receptie Service Front Desk

full-time1 - 5 ani experienta

Rolul acestui post este de a solutiona intr-o maniera politicoasa si profesionista, solicitarile clientilor, sa le ofere acestora o experienta excelenta atunci cand vin in Receptiile Front Depanero; se asigura de inregistrarea corecta a tuturor solicitarilor.

Depanero BUCURESTI
23.01.2017
Tehnician Reparatii Telefoane si Tablete

full-time1 - 5 ani experienta

Daca esti pasionat de tehnologie, de ceea ce inseamna repararea telefoanelor si a tabletelor, te asteptam in echipa noastra!

Depanero BUCURESTI
23.01.2017
Coordonator - Receptii Piese

full-timeStudent/Absolvent

Cautam un coleg pentru rolul de Gestionar Magazie Piese, care sa fie meticulos, atent la detalii, sa ii placa sa lucreze in echipa si care sa fie dispus sa invete procedurile noastre.

Depanero BUCURESTI
23.01.2017

Joburi Depanero

Companie Oras(e) Data