Depanero

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Inginerie

Site http://www.depanero.roDin 2011 pana in august 2014 ne-ati cunoscut sub numele de Servskills. Astazi Depanero totalizeaza mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala precum si mii de ore de relatii cu clientii in domeniile electro IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile.

Viziunea noastra este sa reparam ce bagi in priza.

Misiunea noastra este sa garantam si sa readucem clientilor confortul in utilizarea echipamentelor din viata de zi cu zi.

Investitia in tehnologie de inalta performanta, pregatirea personalului si produsul inovator Garantie Extinsa sustin livrarea unui serviciu impecabil pentru o medie de 20.000 clienti in fiecare luna. Echipa Depanero este compusa din tehnicieni cu experienta in testarea si diagnosticarea unei game foarte largi de produse: notebook-uri si tablete, componente IT si periferice, echipamente audio-video, multifunctionale si imprimante, telefoane mobile si chiar electrocasnice diverse. In prezent Depanero este compania cu unul din cele mai moderne centre de service din Romania, cu peste 70 de parteneriate avute cu furnizori si centre de service autorizate care asigura remedierea problemelor la produsele cu garantii speciale: Garantia All Inclusive, Garantia Plus precum si serviciul Service Expres.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Depanero

Companie Oras(e) Data
Operator Call Center - Inbound

full-time1 - 5 ani experienta

Depanero BUCURESTI
22.08.2017
Operator Logistica

full-time0 - 1 an experienta

Depanero - Reparam ce bagi in priza!

Depanero BUCURESTI
22.08.2017
Tehnician Electromecanic

full-time1 - 5 ani experienta

Echipa Depanero este in cautarea unui nou coleg care sa completeze echipa de Tehnicieni Electromecanici si care se va ocupa de diagnosticarea si repararea electrocasnicelor mari, la unul din punctele de lucru Depanero.

Depanero BUCURESTI
15.08.2017

Joburi Depanero

Companie Oras(e) Data