Freelancer IT reprezinta un start-up in domeniul IT. Acesta cuprinde 2 zone de deschidere, punctul principal fiind platforma freelancerit.ro ( care se ocupa de intermedierea dintre persoanele tehnice din Romania si proiecte nationale, dar si internationale, remote/project based) . In planul 2 ne ocupam de recrutarea in IT pentru o gama de companii din Romania, dar si internationale.

Prin FreelancerIT oferim servicii de intermediere intre forta de munca si proiecte. Sunt bineveniti sa isi ofere serviciile toti pasionatii de IT: de la studetii care isi doresc sa munceasca in timpul facultatii, pana la angajatii care doresc sa munceasca si in timpul liber. Ne asiguram ca, prin intermediul platformei, promovam abilitatile si competentele fiecarui freelancer inscris, catre companiile care au nevoie de ajutor, pe baza de proiect.

FreelancerIT este locul potrivit atat pentru companiile ce sunt in cautare de oameni din zona IT, cat si pentru freelancers ce sunt in cautare de noi proiecte, pentru oameni cu simt practic, ambitiosi, care isi doresc mereu mai mult.
 
 
BUCURESTI
IT&C Software

Joburi FreelancerIT:

Locuri de munca FreelancerIT

Angajari FreelancerIT