Joburi Casa Sociala a Constructorilor



Cine suntem noi

Casa Sociala a Constructorilor (CSC, cum ii spunem noi) este o organizatie unica in Romania, creata printr-o lege speciala - Legea nr. 215/1997, ”de infiintare a CSC”.

A fost fondata in 1998, in sistem paritar, de patronatele si sindicatele din constructii, ca alternativa la somaj pentru constructori pe timp de iarna, cand vremea nefavorabila ii impiedica sa lucreze si sa-si asigure venituri.                                
Pentru asta, colectam fondurile de protectie sociala din cotele datorate la CSC in baza legii de infiintare. Le gestionam, multiplicam si le distribuim apoi, in perioada noiembrie – martie, ca indemnizatii de protectie sociala, salariatilor firmelor de constructii membre la CSC.
 
Suntem bucurosi ca, in 18 ani de activitate, pe care-i implinim anul asta, am fost o solutie, iarna, pentru sute de firme / sute de mii de salariati din sector.           
                             
Vino sa faci parte din echipa noastra de oameni veseli, dinamici si bine pregatiti, pentru care sa schimbe in bine, prin munca lor, viata angajatilor din constructii e un mod inedit de a schimba in bine viata lor!                                                                                                              

 

BUCURESTI
Altele

Joburi Casa Sociala a Constructorilor :

Locuri de munca Casa Sociala a Constructorilor

Angajari Casa Sociala a Constructorilor