Joburi Savnet Training CenterWe don’t just offer trainings, we build careers.
 
 
În  mediul  actual  de  business  este  nevoie de un  partener pentru  formare profesională și școlarizare.
Savnet Training Center oferă soluţii de școlarizare prin care partenerii noștri să fie conectați cu evoluțiile din domeniul IT&C şi să își dezvolte competențele și abilitățile necesare pentru a se distinge pe această piaţă foarte competitivă.
 
Valori

Suntem angajați să inspirăm și să susținem oamenii, punem suflet şi ambiţie în fiecare proiect pentru a dezvolta sau evidenția ceea ce este mai bun în fiecare: valori, competențe, abilităţi şi cunoştinţe.
Este de mare interes pentru noi dezvoltarea unui mediu de formare profesională durabil şi de succes.

Misiune

Asociația Savnet Training Center înseamnă o echipă care oferă soluţiile cele mai potrivite pentru formarea profesională în domeniul în care activăm. Orientarea față de client, dedicarea asupra procesului de formare profesională, experiența sunt elemente care caracterizează fiecare proiect pe care îl gestionăm. Misiunea noastră e de a oferi servicii de înaltă calitate clienților noștri.
Asociația Savnet Training Center (www.savnet.ro) a fost înființată în anul 2012, devenind în scurt timp partener al Cisco Networking Academy.

Parteneri

Cisco Networking Academy este unul dintre cei mai importanți jucători mondiali de formare profesională în domeniul rețelelor de calculatoare, cu programe active în peste 165 de țări, prin care sunt instruiți peste 1 milion de participanți anual. Cursurile noastre reprezintă garanţia calității peste tot în lume, iar experiența obținută de la unii dintre liderii mondiali în serviciile de formare profesională în domeniu, ne recomandă.
Motive să lucrați cu noi:
  • Servicii de formare profesională
Evoluțiile rapide, competitivitatea și cererea pentru forța de muncă bine pregatită profesional caracterizează mediul de business de azi. În acest context, formarea profesională devine critică pentru succesul fiecărei companii. Serviciile de formare oferite de noi au menirea de a sprijini clienții noștri în urmarea strategiilor și obiectivelor proprii propuse.
  • Orientare către client
Fiecare client este în centrul atenției noastre. Suntem dedicați pe a livra cel mai bun sprijin și cele mai bune recomandări pentru pregătirea și executarea procesului de școlarizare.
  • Echipă
Ne concentrăm permanent atenția pe dezvoltarea de noi cursuri, oferirea celor mai bune servicii și implicarea unor formatori de calitate. Cumulat, echipa are experiență bogată de livrare de cursuri în mediul corporate, la nivel național și internațional și în mediul academic.
 
Mail. contact@savnet.ro            
Youtube: SavnetTrainingCenter
 
Timisoara
Educational

Joburi Savnet Training Center:

Locuri de munca Savnet Training Center

Angajari Savnet Training Center