Joburi APTET Human Resources

Bună,
 

Eu sunt Aptet HR, încântat de cunoștință!

Am un nume cu semnifiație puternică! Provine din latină, iar în limbă romană Aptet semnifică Echipă! Datorită faptului că am provenit din pasiunea pentru domeniul resurselor umane, am moștenit și numele HR (Human Resorces)!

Am luat naștere în data de 17 Februarie 2016, în orașul din care pornesc schimbări notabile cu încărcătură istorică – Timișoara.

Încă de atunci, misiunea mea este să sprijin dezvoltarea comunității, precum și a mediului de afaceri, să îl ajut să fie prosper, transparent și etic!

Am moștenit valori puternce- sinceritate, implicare, pasiune și rezultate!

Sunt și un prieten bun! Îi ajut mereu pe candidații care sunt în căutarea unui loc de muncă să atingă potențialul maxim, iar pe partenerii angajatori să atingă o productivitate sustenabilă și prosperă!

Planul meu pe termen lung este să îmi continui dezvoltarea și să inspir încredere, cu determinare și mult respect! Dacă te uiți cu atenție la mine, o să-mi vezi măiestrele aripi de Pheonix. Am norocul să beneficiez de longevitate!  Voi continua să pășesc alături de parteneri și candidați, să construiesc cu ei echipe pe termen lung!

Alatură-te și tu echipei!

Cu drag,

Aptet HR

Timisoara
Agentii recrutare

Joburi APTET Human Resources:

APTET Human Resources nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca APTET Human Resources

Angajari APTET Human Resources