Canopy Digital

Orase: BUCURESTI
Industrie: Publicitate & Media Consultanta

Site http://www.canopy.ro
Blog http://www.canopy.ro/blog/
Facebook https://www.facebook.com/canopydigital/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/canopy-digital/

- Vrei să înveți marketing online la standarde înalte? 
- Vrei să lucrezi cu super colegi și să zâmbești în fiecare zi? 

S-ar putea să facem echipă bună. Hai să ne cunoști, îți spunem de ce suntem echipa alături de care te poți dezvolta pentru o carieră în marketing online, fie că e Google AdWords, Facebook Ads sau strategie online.

Canopy este o agenție de digital marketing cu focus pe Pay Per Click marketing. Ne propunem să ducem mediul digital la noi înălțimi și să facem diferența pentru fiecare business dornic să ajungă cât mai sus.

Aducem rezultate prin campanii tip Pay Per Click, strategii digitale complete, traininguri pentru dezvoltarea echipelor, audit-uri de Usability pentru creșterea ratei de conversie și setarea corectă a platformei de Analytics pentru măsurarea și interpretarea ușoară și eficientă a datelor.

Avem la activ abordări care au făcut diferența pe piața din România, oameni cu super experiență în marketing online și business, de la care poți învăța. Lucrăm pentru branduri de top cu aceeași pasiune ca și pentru companiile mici și ambițioase. Ne preocupă ce se întâmplă în jurul nostru și susținem mai multe ONG-uri.

Dacă și tu crezi în digital, ai oportunitatea să înveți de la zero sau să crești din punctul în care te-ai blocat. Ai acces la experiența noastră, la cursuri și traininguri din domeniu și poti lucra cu super companii.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Canopy Digital

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Canopy Digital

Companie Oras(e) Data