Canopy

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Publicitate & Media

Site http://www.canopy.ro
Blog http://www.canopy.ro/blog/

- Scopul tau e sa fii cel mai bun in marketing online?
- Vrei sa lucrezi cu super clienti si sa zambesti in fiecare zi?

S-ar putea sa facem echipa buna. Hai sa ne cunosti, iti spunem de ce suntem echipa alaturi de care te poti dezvolta pentru o cariera in marketing online, fie ca e Google AdWords, Analytics sau strategie online.

Canopy este o agentie de digital marketing cu focus pe Pay Per Click marketing. Ne propunem sa ducem mediul digital la noi inaltimi si sa facem diferenta pentru fiecare business dornic sa ajunga cat mai sus.

Aducem rezultate prin campanii tip Pay Per Click, strategii digitale complete, traininguri pentru dezvoltarea echipelor, audit-uri de Usability pentru cresterea ratei de conversie si setarea corecta a platformei de Analytics pentru masurarea si interpretarea usoara si eficienta a datelor.

Avem la activ abordari care au facut diferenta pe piata din Romania, oameni cu super experienta in marketing online si business, de la care poti invata. Lucram pentru branduri de top cu aceeasi pasiune ca si pentru companiile mici si ambitioase. Ne preocupa ce se intampla in jurul nostru si sustinem mai multe ONG-uri.

Daca si tu crezi in digital, ai oportunitatea sa inveti de la zero sau sa cresti din punctul in care te-ai blocat. Ai acces la experienta noastra, la cursuri si traininguri din domeniu si poti lucra cu super companii.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Canopy

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Canopy

Companie Oras(e) Data