Joburi Asociatia Help Autism



Asociația Help Autism a fost înființată în 2010 după ce micuțul Mălin a fost diagnosticat cu Tulburare din Spectrul Autist (TSA). Daniela, mama acestuia, a hotărât că lucrurile nu pot rămâne așa și a început lupta pentru recuperarea fiului său. Credința că toți copiii cu acest diagnostic au șanse la o viață normală a determinat extinderea Asociației și crearea posibilității de reintegrare in societate cu ajutorul unor programe gratuite de diagnosticare si recuperare.



Se estimeaza ca, la ora actuala, in Romania, numarul copiilor cu intarzieri de dezvoltare si TSA este intre 20 si 30 de mii. Astfel, în 2013, a fost inaugurat în București primul centru Help Autism unde, zilnic, 25 de copii au fost integrați în programe individualizate de terapie Comportamentală Aplicată  - principala terapie de recuperare în autism.
În 2016, cu sprijinul donatorilor, sponsorilor și parteneriatelor Help Autism are alte 5 centre de terapie deschise în București și o filială în Suceava, având în prezent la 7 centre, 5 parteneriate public-private și un număr de peste 385 de copii înscriși în asociație. Help Autism este astfel cea mai mare organizație din România specializată pe copii cu autism și alte afecțiuni asociate și numărul unu pe țară la atragerea de fonduri de la persoane fizice prin facilitatea fiscală de 2%.
BUCURESTI, Suceava
ONG

Joburi Asociatia Help Autism:

Locuri de munca Asociatia Help Autism

Angajari Asociatia Help Autism