Gadagroup Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Retail

Site http://www.gadagroup.ro


Gadagroup Romania este o companie de top in distributia de echipamente medicale, dispozitive specializate si servicii de asistenta tehnica si mentenanta post-vanzare pentru radiologie, radioterapie, ecografie, chirurgie cardiaca, cardiologie si radiologie interventionala, precum si pentru terapie intensiva nou-nascuti, copii si adulti.

Infiintata in 1996, Gadagroup Romania este distribuitor unic autorizat pentru producatorii de renume mondial: Philips Healthcare, Edwards Lifescience, Hill-Rom, Sorin Group, Terumo, Zeiss, Masimo, Natus, Fisher&Paykel, Acutronic, Medifa si altii.

Misiunea companiei noastre este aceea de oferi sistemului medical romanesc public si privat solutii si tehnologii de varf pentru un diagnostic precis si un tratament medical avansat si eficient al pacientilor. Avem o echipa profesionista de promovare si suport pe fiecare arie medicala de specialitate si acordam o atentie deosebita suportului clientilor si excelentei în executie. Ne straduim constant sa asiguram o calitate inalta a serviciilor de aprovizionare, logistica, management de proiect si a celor de asistenta tehnica in garantie si post-garantie.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Gadagroup Romania

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Gadagroup Romania

Companie Oras(e) Data