Talent Center

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Agentii recrutare

Site http://www.talentcenter.ro


 Povestea noastra isi are inceputul in pasiunea pentru oameni si psihologie. Mai mult decat atat , am imbinat psihologia cu Marketingul si PR-ul , iar ultimul nostru proiect isi aduce aportul intr-o arie foarte noua la noi in tara , in domeniul terapiei asistate de animale, care aduce multa  bucurie si relaxare in randul copiilor si angajatilor. Da, noi chiar mergem cu patrupezii in companii si se pare ca le prinde tare bine.
Passion for people a fost o idee care a aparut printre nori , in drum spre Roma , intr-un ianuarie. 
5 luni mai tarziu, Talent Center, cu motto "passion for people" aparea deja cu pagina de facebook si site. 
Talent Center are un mare diferentiator fata de competitie:  nu renuntam niciodata la un proiect !  Suntem perfectionisti si mereu ajungem la finalul pe care ni-l propunem . Mai mult decat atat, avem o relatie speciala cu clientii nostri. Pentru noi, acestia sunt niste povesti, niste lectii de viata, niste suflete cu viata reala, dincolo de mediul organizational. Acea parte din oameni, noi o adoram. Iar termenul de ”client” se pierde cu usurinta si nu ne pare rau deloc. Suntem inainte de orice, OAMENI.
Perseverenta este mama succesului , aceasta este  si una din filozofiile noastre. Mereu ne-a prins bine!
Iubim networkingul de calitate, asa ca vom raspunde afirmativ invitatiilor la evenimente. 
In fiecare zi traim povestea Talent Center,asa ca oricat ne-ar placea, este imposibil de sintetizat in cateva cuvinte, fiecare zi pe care noi o traim din plin . Ne bucuram de antreprenoriat , de oameni , de rezultate, ne punem la bataie toata perseverenta,cunostintele si sufletul pentru finalizarea proiectelor dificile. Zambim cand facem o fapta buna si nu, noi nu mai asteptam ziua de vineri :)  Sustinem cu drag, pe  toti cei care vor sa fie antreprenori sau angajati. 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Talent Center

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Talent Center

Companie Oras(e) Data