Depisto este o companie ce activează pe piața instalatiilor electrice, a sistemelor bde securitate și de protecție la incendiu.
 
Cu o experiență de peste 7 ani, Depisto are un vast portofoliu de clienți din industriile: bancară, de construcții, dezvoltare imobiliară, securitate, energie, retail, turism, precum și din instituțiile publice: școli, spitale, primării.
 
Depisto este structurată în trei divizii dotate cu resurse și expertiză de specialitate proprie, pentru a întâmpina solicitările clienților cu promptitudine și profesionalism:
 
  • Electrice (instalații electrice din segmentul construcțiilor – curenți tari și slabi)
  • Securitate (evaluarea riscului de securitate fizică; proiectarea, executarea și asigurarea mentenanței pentru sistemele de Securitate și detecție incendiu)
  • PSI (consultanță și întocmirea documentației PSI; comercializarea materialelor PSI; asigurarea mentenanței pentru stingătoare, sisteme de stingere și sisteme de evacuare a gazelor ferbinți)
 
Viziunea noastră este clădită pe convingerea că o viață mai bună se construiește pe calitate, de aceea echipa Depisto este formată din profesioniști pregătiți să răspundă oricărei provocări. Misiunea noastră este crearea unui mediu mai sigur prin soluțiile oferite și credem că atitudinea integră și repectarea promisiunilor în relația cu angajații și clienții noștri ne ajută să o îndeplinim.
 
Credem în valoarea oamenilor din echipa Depisto, suntem determinați și punem pasiune în tot ceea ce facem. Executăm cu profesionalism și determinare toate proiectele în care ne angajăm, cu respect pentru toți colaboratorii noștri. Susținem inovația și căutam mereu cele mai potrivite soluții pentru nevoile clienților și angajaților noștri.
 
La Depisto, echipa, valorile și misiunea noastră sunt bazele succesului și suntem permanent în căutare de colegi care să le împărtășească!

Brasov, BUCURESTI, Gheorghieni
IT&C Software

Joburi Depisto:

Locuri de munca Depisto

Angajari Depisto