Secom® este compania românească lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe.

Cu o experiență de de 13 ani pe piața de profil, Secom® a fost prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante și ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH sau GABA.



Portofoliu cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale și fito-dermatocosmetice, care acoperă toate ariile terapeutice. Susținem demersul medicinei integrative prin produse naturale excepționale, studiate științific și prin servicii de consultanță de specialitate.



Produsele Secom® sunt disponibile în 8000 de farmacii şi magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 9 magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Iași, Ploiești și Timișoara.
Am realizat aceste lucruri prin oamenii dedicați, cu multă energie, pe care-i unește pasiunea și credința pentru a face lucrurile altfel. Suntem o echipă de 130 de oameni, însă nu ne oprim aici! Fii și tu parte din spiritul Secom®!


 
 
BUCURESTI
Farmaceutice-Medical

Joburi Secom® :

Secom® nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

DevOps Engineer

Randstad Digital Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Android AOSP Software Engineer

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Software & System Architect

Randstad Digital Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Client Advisor with Portuguese - Remote

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

DEZVOLTATOR SQL - ERP (SOFTONE)

EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL

Project Manager with AutoCAD skills

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

System Administrator (Constanta)

StarTech Team
Hybrid

Aplica fara CV

Locuri de munca Secom®

Angajari Secom®