AQUA

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Altele
Aqua Friendly Dry Cleaning, cu o vechime de peste 10 ani pe piata serviciilor, este cel mai mare lant de curatatorii‐ spalatorii din Romania, cu o retea ce cuprinde in prezent curatatorii in cele mai mari centre comerciale din Romania.
Ne regasiti in Galeriile Feeria din Shopping Mall Baneasa, Mall AFI Cotroceni, Auchan Drumul Taberei, Auchan Theodor Pallady, Carrefour Felicia Iasi si in curand inauguram locatiile din Auchan Titan si Park Lake.
Pe viitor ne dorim extinderea atat pe plan national, in orasele importante din Romania cat si lansarea brandului nostru in sistem de franciza.

Aqua Friendly Dry Cleaning este un brand care se dezvolta si inoveaza constant, pentru ca doreste sa ofere clientilor cea mai buna calitate in ceea ce priveste prestarea serviciilor de curatatorie‐ spalatorie pentru toate tipurile de confectii si tesaturi!

Experienta noastra in domeniul curatatoriilor‐spalatoriilor, ne face sa fim profesionisti si de aceea investim mereu in cele mai bune utilaje si folosim ultimele tehnologii existente pe piata in acest domeniu.

Dezvoltarea brandului Aqua Friendly Dry Cleaning nu inseamna numai tehnologie, aparatura de ultima generatie si produse curatate impecabil ci si investirea si dezvoltarea oamenilor pe care ii avem in echipa noastra. Ne dorim sa formam profesionisti, sa oferim sansa de a invata constant si de a face fata oricaror provocari ce pot aparea la locul de munca. Interactiunea cu clientul este o adevarata provocare. De aceea, aici la Aqua Friendly Dry Cleaning, angajatii invata despre ce inseamna customer‐care, customer‐service si cum poti rezolva orice situatie aparuta indiferent de tipologia clientului.

Atentia si interesul companiei este orientat catre calitate, valori si tehnologie, in tot ceea ce facem!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca AQUA

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi AQUA

Companie Oras(e) Data