Oportunitatea infiintarii Enter HR a aparut in octombrie 2014, atunci cand 4 colege care au acumulat experienta in companii de top din domeniul externalizarii serviciilor de administrare de personal si salarizare, au acceptat o noua provocare: ENTER HR.

Intre timp, ne-am propus sa acoperim o gama si mai larga de nevoi ale clientilor nostri, dezvoltandu-ne pe partea de recrutare de personal si a serviciilor pentru expati. Reusim, astfel, sa oferim solutii personalizate tuturor clientilor nostri, avand o abordare deschisa si flexibila asupra fiecarei activitati in parte, pentru a imbina perfect cerintele legale si dorintele angajatorilor.

Consultanta oferita de specialistii ENTER HR are, atat o componenta proactiva, prin transmiterea periodica de newslettere legislative cu schimbarile intervenite in prevederile legislatiei muncii catre  clientii  sai, cat si una reactiva, prin raspunsul la intrebarile adresate de catre clienti privind spete concrete aparute in activitatea lor. Raspunsurile ENTER HR sunt descriptive, interpretative, cuprind inclusiv draft-uri de documente acolo unde este cazul si se bazeaza, atat pe cunoasterea legislatiei in vigoare, cat si pe experienta in lucrul cu Autoritatile Statului.
BUCURESTI
Agentii recrutare

Joburi Enter HR:

Locuri de munca Enter HR

Angajari Enter HR