Enter HR

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Agentii recrutare

Site http://www.enterhr.ro


                                                                                                                                                              
Oportunitatea infiintarii Enter HR a aparut in octombrie 2014, atunci cand 4 colege care au acumulat experienta in companii de top din domeniul externalizarii serviciilor de administrare de personal si salarizare, au acceptat o noua provocare: ENTER HR.

Intre timp, ne-am propus sa acoperim o gama si mai larga de nevoi ale clientilor nostri, dezvoltandu-ne pe partea de recrutare de personal si a serviciilor pentru expati. Reusim, astfel, sa oferim solutii personalizate tuturor clientilor nostri, avand o abordare deschisa si flexibila asupra fiecarei activitati in parte, pentru a imbina perfect cerintele legale si dorintele angajatorilor.

Consultanta oferita de specialistii ENTER HR are, atat o componenta proactiva, prin transmiterea periodica de newslettere legislative cu schimbarile intervenite in prevederile legislatiei muncii catre  clientii  sai, cat si una reactiva, prin raspunsul la intrebarile adresate de catre clienti privind spete concrete aparute in activitatea lor. Raspunsurile ENTER HR sunt descriptive, interpretative, cuprind inclusiv draft-uri de documente acolo unde este cazul si se bazeaza, atat pe cunoasterea legislatiei in vigoare, cat si pe experienta in lucrul cu Autoritatile Statului.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Enter HR

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Enter HR

Companie Oras(e) Data