Ferratum

Orase: Strainatate,
Industrie: Altele

Site http://www.ferratum.ro
Facebook https://www.facebook.com/Ferratum.Romania/


UN INIŢIATOR ÎN DOMENIUL TEHNOLOGIEI FINANCIARE

Grupul Ferratum este un pionier în domeniul tehnologiei financiare și al împrumuturilor mobile, listat în Prime-Standard la Bursa de valori din Frankfurt. Ferratum oferă clienților o cale ușoară și rapidă de accesare de la distanță a creditelor și a altor servicii bancare atât pentru persoane fizice cât și juridice.
Înființat în anul 2005 și condus de fondatorul Jorma Jokela, grupul Ferratum s-a dezvoltat rapid şi acum este prezent în 22 de ţări din Europa, Australia, Noua Zeelandă și Canada.
Grupul deţine 1,2 milioane de clienţi cărora le-au fost acordate unul sau mai multe împrumuturi în trecut şi în total 3,5 milioane de conturi de utilizatori. 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Ferratum

Companie Oras(e) Data
Customer support specialist - Malta

full-time0 - 1 an experienta

Ferratum este in cautare de Customer Support Specialist ! Cautam persoane motivate pentru a se alatura echipei noastre din Malta. Daca te intereseaza experienta internationala intr-un mediu placut si vrei sa te dezvolti profesional in cadrul unui grup financiar, esti persoana pe care o cautam.

Ferratum Strainatate
15.02.2017
Collection officer for Romania - Berlin, Germany

full-time0 - 1 an experienta

FERRATUM IS A PIONEER IN THE FIELD OF FINANCIAL TECHNOLOGY AND MOBILE CONSUMER LENDING. If you are interested in working in the international financial corporation, bear high performance and good quality of work then YOU are THE ONE we are looking for! BE FAST and APPLY!

Ferratum Strainatate
15.02.2017

Joburi Ferratum

Companie Oras(e) Data