Accace

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Consultanta, Altele,

Site https://accace.ro/cariere/
Facebook https://www.facebook.com/AccaceCareersRomania/
Google Plus https://plus.google.com/+AccaceSRLBucuresti
LinkedIn https://www.linkedin.com/showcase/accace-romania/


Avand peste 550 de profesionisti in cadrul birourilor deschise in 13 tari din Europa Centrala si de Est, Grupul Accace reprezinta una dintre companiile de consultanta si externalizare de top din regiune. Ne-am inceput calatoria pe plan local in 2007, oferind, in prezent, atat servicii de contabilitate, salarizare si administrare de personal, cat si consultanta fiscala, corporate si juridica.

De-a lungul timpului, am ajuns la concluzia ca misiunea noastra este aceea de a ne sprijini clientii, colegii si partenerii sa isi atinga visurile, lasand o amprenta pozitiva asupra lumii. De aceea, cautam in permanenta sa atragem si sa motivam cei mai buni oameni din domeniu, ale caror idei si actiuni sa modeleze viitorul si cultura Accace Romania.

Si tu poti fi unul dintre acesti oameni! Este foarte simplu: rolul ti-l dam noi, scenariul ti-l faci tu!

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Accace

Companie Oras(e) Data
Office Assistant

full-time1 - 5 ani experienta

Our growing company needs a reliable, organized Office Assistant to manage the day-to-day administrative aspects of running the business. We are looking for a smart and efficient colleague, who has a positive attitude and excellent communication skills. If this position suits you, give us a...

Accace BUCURESTI
Job national
10.12.2018
Senior Tax Consultant

full-time1 - 5 ani experienta

Echipa noastra de taxe se mareste! Suntem in cautarea unui Senior Tax Consultant, care isi propune sa fructifice experienta acumulata pana in prezent. Punem accentul pe dorinta de perfectionare continua, pe comunicare si pe o atitudine orientata catre client.

Accace BUCURESTI
04.12.2018
Contabil

full-time1 - 5 ani experienta

Credem ca ai descoperit acest anunt, deoarece ai ajuns la etapa in care nu mai poti evolua la actualul loc de munca si iti doresti sa ai parte de noi provocari! Asta inseamna ca este momentul sa vii in echipa noastra si sa lucrezi cu o paleta diversificata de clienti nationali si internationali!

Accace BUCURESTI
04.12.2018

Joburi Accace

Companie Oras(e) Data