Accace Romania

Orase: BUCURESTI
Industrie: Consultanta Altele

Site https://accace.ro/cariere/
Facebook https://www.facebook.com/AccaceCareersRomania/
Google Plus https://www.instagram.com/accacecareersromania/
LinkedIn https://www.linkedin.com/showcase/accace-romania/


Infiintata initial in Europa Centrala si de Est in 2006, Accace se numara printre cele mai importante companii de consultanta si externalizare din regiune. Avem o vasta experienta in gestionarea proiectelor de BPO multi-country la scara mica si mare si oferim o gama larga de servicii unui portofoliu cu peste 2.000 de clienti din diverse industrii.

Accace opereaza, pe plan international, ca Accace Circle, o comunitate de business formata din sucursalele Accace si partenerii nostri de incredere, care asigura servicii unificate, personalizate si de inalta calitate cu ajutorul unui singur account management si al unei platforme online comune.

De-a lungul timpului, am ajuns la concluzia ca misiunea noastra este aceea de a ne sprijini clientii, colegii si partenerii sa isi atinga visurile, lasand o amprenta pozitiva asupra lumii. De aceea, cautam in permanenta sa atragem si sa motivam cei mai buni oameni din domeniu, ale caror idei si actiuni sa modeleze viitorul si cultura Accace Romania.

Si tu poti fi unul dintre acesti oameni! Este foarte simplu: rolul ti-l dam noi, scenariul ti-l faci tu!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Accace Romania

Companie Oras(e) Data
Responsabil Receptie

full-timeStudent/Absolvent

“Suntem in cautarea unui ambasador cu zambetul pe buze si excelente abilitati de comunicare, care se va asigura ca partenerii nostri de business si clientii vor avea parte de o experienta placuta atunci cand ne vor trece pragul.”

Accace Romania BUCURESTI
03.04.2020
Consilier Juridic

full-time1 - 5 ani experienta

CE OFERIM? O gama completa de servicii de consultanta si BPO multi-country. Punem accentul pe inovatie si exploram solutii BPO si de consultanta inteligente, care sa contribuie la succesul clientilor nostri.

Accace Romania BUCURESTI
31.03.2020
Payroll Accountant

full-time1 - 5 ani experienta

Ne marim echipa de Payroll din Bucuresti! Daca vrei sa te alaturi unora dintre cei mai buni specialisti din domeniul resurselor umane, inseamna ca a sosit momentul sa te cunoastem!

Accace Romania BUCURESTI
30.03.2020
Contabil

full-time1 - 5 ani experienta

“Credem ca ai descoperit acest anunt, deoarece ai ajuns la etapa in care nu mai poti evolua la actualul loc de munca si iti doresti sa ai parte de noi provocari!

Accace Romania BUCURESTI
30.03.2020
Contabil Junior

full-time0 - 1 an experienta

Daca vrei sa inveti contabilitate de la A la Z, sa ai o expunere internationala si sa fii apreciat pentru munca depusa, atunci nu ezita sa aplici pentru pozitia de Junior Accountant!

Accace Romania BUCURESTI
10.01.2020

Joburi Accace Romania

Companie Oras(e) Data