Meli Melo

Site http://melimeloparis.ro/
Facebook https://www.facebook.com/MeliMeloFashion/


Suntem cel mai mare retailer de accesorii din Romania, cu 34 de magazine in Bucuresti si marile orase din Romania. Si nu ne oprim aici.

Din 1998, cand am deschis primul magazin in Bucuresti, misiunea noastra a ramas aceeasi: sa fim acel loc fascinant care indeamna la visare si te aduce in lumea bijuteriilor si accesoriilor.

Din 1998, dezvoltam un brand cu personalitate puternica iar astăzi detinem propria echipa de designeri talentaţi ce aduna zi de zi inspiraţie şi idei din întreaga lume, pentru a crea individualitate si a aduce prospetime.

Din 1998, Meli Melo reprezintă promisiunea unei experiente minunate.
Pentru ca suntem o echipa tinara, creativa si pasionata de design si tendintele in fashion, in fiecare zi ne lasam inspirati si ne dorim mai mult.

Din 1998, pasiunea, creativitatea, oamenii, perseverenta, onestitatea, respectul, atat fata de clienti cat si fata de proprii angajati sunt valorile dupa care ne ghidam zi de zi si care ne ofera un sens in tot ceea ce facem.


Daca iti place si tie aceasta lume extraordinara a modei si te regasesti in valorile noastre, atunci te asteptam cu drag in echipa MeliMelo!

Meli Melo le oferă angajaţilor posibilitatea de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul, construindu-şi cariera pas cu pas într-un mediu performant şi competitiv.

Este rasplatita increderea, loialitatea si fidelitatea echipei, deoarece pentru noi Meli Melo înseamnă dezvoltarea carierei, nu un simplu job!

Investeste in tine si in visele tale!
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Meli Melo

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Meli Melo

Companie Oras(e) Data