Human Touch Consulting Group

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Agentii recrutareHuman Touch Consulting Group (HTCG) reprezinta departamentul de resurse umane al platformei de business 145.Inc, grup de antreprenori reprezentand industrii diferite, insa ghidati de o viziune comuna, un scop comun si care impreuna s-au angajat sa scrie aceeasi poveste de succes. In doar cateva cuvinte, platforma 145.Inc  reprezinta un loc in care oamenii si ideile cresc accelerat prin folosirea optima a competentelor, dezvoltarea continua si expunerea la proiecte diverse care sa valorifice cel mai bine potentialul si punctele forte ale fiecarui partener sau membru al echipei.

HTCG reprezinta o solutie pentru orice partener care isi doreste sprijin in ceea ce priveste capitalul uman al organizatiei sale. Prin intermediul echipei sau al partenerilor putem acoperi variate solicitari in domeniul resurselor umane, echipa de recrutare a HTCG fiind formata din specialisti in domeniul resurselor umane, care de-a lungul timpului au recrutat personal pentru clienti din cele mai diverse domenii.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Human Touch Consulting Group

Companie Oras(e) Data
Specialisti Back Office Turism

full-time0 - 1 an experienta

Te caracterizeaza proactivitata, perseverenta, esti pasionat de turism si iti doresti o cariera de succes in acest domeniu? Ai oportunitatea de a deveni membru intr-o echipa profesionista si dinamica, in cadrul careia vei avea ocazia de a-ti pune in valoare abilitatile!

Human Touch Consulting Group BUCURESTI
25.09.2017
Specialist Resurse Umane

full-time1 - 5 ani experienta

Te caracterizeaza proactivitata, perseverenta, esti pasionat de HR si iti doresti o cariera de succes in acest domeniul? Ai oportunitatea de a deveni membru intr-o echipa profesionista si dinamica, in cadrul careia vei avea ocazia de a-ti pune in valoare abilitatile!

Human Touch Consulting Group BUCURESTI
25.09.2017
Specialist Relatii Publice - Junior

full-time0 - 1 an experienta

Te caracterizeaza proactivitata, perseverenta, esti pasionat de PR si iti doresti o cariera de succes in acest domeniu? Ai oportunitatea de a deveni membru intr-o echipa profesionista si dinamica, in cadrul careia vei avea ocazia de a-ti pune in valoare abilitatile!

Human Touch Consulting Group BUCURESTI
25.09.2017
Partener/Colaborator Imobiliar

full-time0 - 1 an experienta

Vrei sa devii antreprenor si esti in cautarea unei idei de afaceri? Fa primul pas! Daca iti doresti un business propriu, intr-o activitate care va avea intotdeauna success, te asteptam cu drag in echipa REGENCY!

Human Touch Consulting Group BUCURESTI
20.09.2017
Manager de destinatie turistica

full-time1 - 5 ani experienta

Te caracterizeaza proactivitata, perseverenta, esti pasionat de vanzari si iti doresti o cariera de succes in domeniul turismului? Ai oportunitatea de a deveni membru intr-o echipa profesionista si dinamica, in cadrul careia vei avea ocazia de a-ti pune in valoare abilitatile!

Human Touch Consulting Group Job national20.09.2017
Specialist Marketing Online

full-time1 - 5 ani experienta

Te caracterizeaza proactivitata, perseverenta, esti pasionat de marketing si iti doresti o cariera de succes in domeniul turismului? Ai oportunitatea de a deveni membru intr-o echipa profesionista si dinamica, in cadrul careia vei avea ocazia de a-ti pune in valoare abilitatile!

Human Touch Consulting Group BUCURESTI
20.09.2017

Joburi Human Touch Consulting Group

Companie Oras(e) Data