Grupul Aurocon

Orase: BUCURESTI, Ilfov,
Industrie: Inginerie

Site http://www.compec.ro


GRUPUL AUROCON este activ pe piața din România de 25 ani. Suntem ambițioși, deschiși, flexibili, dar și pasionați de tehnologie. Recunoaștem performanța și încurajăm valori  precum excelența, încrederea și atitudinea pozitivă. Prin alăturarea la echipa noastră veți beneficia de informații și resurse care vă vor stimula utilizarea conștințelor și abilităților. Angajații noștrii apreciază oportunitățile de a învăța precum și provocarea de a se autodezvolta.
 
Aurocon COMPEC este unul dintre cei mai importanți furnizori de componente tehnice pentru industrie. Clienții noștrii beneficiază de tot suportul și know-how-ul nostru: milioane de soluții cu  peste 700.000 de produse de la mai mult de 2.500 de producători precum și suport tehnic pe toată durata procesului de achiziție, de la comandă până la livrarea în cele mai bune condiții. Pentru a cunoaște gama nostră de produse accesați www.compec.ro.
 
AUROCON Romania oferă soluții pentru automatizări speciale. În cei 25 ani de existență am realizat proiecte internaționale importante, care ne recomandă acum drept specialiști în domeniu. Competența noastră este recunoscută de toți partenerii din întreaga lume. Proiectele pe care le-am realizat sunt unice și inovatoare. Mai multe informații despre acestea puteți găsi pe site-ul www.aurocon.ro.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Grupul Aurocon

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Grupul Aurocon

Companie Oras(e) Data