GRUPUL AUROCON este activ pe piaÈ›a din România de 25 ani. Suntem ambiÈ›ioÈ™i, deschiÈ™i, flexibili, dar È™i pasionaÈ›i de tehnologie. RecunoaÈ™tem performanÈ›a È™i încurajăm valori  precum excelenÈ›a, încrederea È™i atitudinea pozitivă. Prin alăturarea la echipa noastră veÈ›i beneficia de informaÈ›ii È™i resurse care vă vor stimula utilizarea conÈ™tinÈ›elor È™i abilităților. AngajaÈ›ii noÈ™trii apreciază oportunitățile de a învăța precum È™i provocarea de a se autodezvolta.
 
Aurocon COMPEC este unul dintre cei mai importanÈ›i furnizori de componente tehnice pentru industrie. ClienÈ›ii noÈ™trii beneficiază de tot suportul È™i know-how-ul nostru: milioane de soluÈ›ii cu  peste 700.000 de produse de la mai mult de 2.500 de producători precum È™i suport tehnic pe toată durata procesului de achiziÈ›ie, de la comandă până la livrarea în cele mai bune condiÈ›ii. Pentru a cunoaÈ™te gama nostră de produse accesaÈ›i www.compec.ro.
 
AUROCON Romania oferă soluÈ›ii pentru automatizări speciale. În cei 25 ani de existență am realizat proiecte internaÈ›ionale importante, care ne recomandă acum drept specialiÈ™ti în domeniu. CompetenÈ›a noastră este recunoscută de toÈ›i partenerii din întreaga lume. Proiectele pe care le-am realizat sunt unice È™i inovatoare. Mai multe informaÈ›ii despre acestea puteÈ›i găsi pe site-ul www.aurocon.ro.
BUCURESTI, Ilfov
Inginerie

Joburi Grupul Aurocon:

Grupul Aurocon nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Grupul Aurocon

Angajari Grupul Aurocon