Global Technical Systems

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Inginerie

Site http://www.global-technical.com


Global Technical Systems, parte a grupului de firme Global Technical, este un reputat integrator de solutii, tehnologii avansate si servicii pentru cladiri moderne.
 Portofoliul nostru include servicii de design, proiectare, implementare si operare pentru mari companii multinationale, cladiri de birouri, comerciale si rezidentiale, astfel concepute incat sa genereze valoare clientilor nostri, asigurand functionalitate, siguranta, confort si continuitate a business-ului.
 Suntem in permanenta preocupati de cresterea gradului de profesionalism al echipelor noastre tehnice, asigurand continuu programe de training, atat in intern cat si prin participarea la diferite evenimente organizate de principalii jucatori de pe piata de echipamente electrice si solutii tehnologice.
 Solutiile noastre sunt intotdeauna cele mai adecvate, asigurand nu numai calitatea ci si eficienta economica atat pentru noi, in calitate de executanti cat si pentru clientii nostri, in calitate de utilizatori.
Cautam intotdeauna „ excelentul “  in produsele si serviciile noastre pe care le oferim in domeniul nostru de activitate.

Domenii de expertiza:
  • Tehnologii de constructii: Electrice, BMS, HVAC, Instalatii sanitare
  • Facility Management: Intretinere tehnica/mentenanta
  • IT & Data Center: Proiectare, dezvoltare, mentenanta, planificare retea, consultanta
  • Solutii avansate: Tehnologii de tip Smart House, Sisteme GPS, Managementul Flotei, Solutii de monitorizare inteligente, Managementul Traficului, Sisteme urbane de supraveghere si solutii pentru ospitalitate
  • Electrical Production Facilities: Design si implementare de tablouri electrice si sisteme de distributie
 Proiecte Reprezentative:

Victoriei Office Building (in desfasurare), Timisoara Shopping City (in desfasurare), Deutsche Bank (in desfasurare), Vulcan Retail Park, Bucharest Tower Center, Hotel Mercur Covasna, Mega Mall – CinemaCity 4DX, City Mall,  Cora Hipermarkets, BRD Group Societe Generale, BCR, ING, BancPost, Nestle, HP, Honeywell, BOB Tower, BOC Tower, Berlin Brandenburg Airport, Upground Residential, Omnilogic Corporate Campus, Ernst&Young, Eliade Tower, PVG Tower, GFK Romania, Central Park Residence.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Global Technical Systems

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Global Technical Systems

Companie Oras(e) Data