Joburi Global Technical Systems

Global Technical Systems, parte a grupului de firme Global Technical, este un reputat integrator de solutii, tehnologii avansate si servicii pentru cladiri moderne.
 Portofoliul nostru include servicii de design, proiectare, implementare si operare pentru mari companii multinationale, cladiri de birouri, comerciale si rezidentiale, astfel concepute incat sa genereze valoare clientilor nostri, asigurand functionalitate, siguranta, confort si continuitate a business-ului.
 Suntem in permanenta preocupati de cresterea gradului de profesionalism al echipelor noastre tehnice, asigurand continuu programe de training, atat in intern cat si prin participarea la diferite evenimente organizate de principalii jucatori de pe piata de echipamente electrice si solutii tehnologice.
 Solutiile noastre sunt intotdeauna cele mai adecvate, asigurand nu numai calitatea ci si eficienta economica atat pentru noi, in calitate de executanti cat si pentru clientii nostri, in calitate de utilizatori.
Cautam intotdeauna „ excelentul “  in produsele si serviciile noastre pe care le oferim in domeniul nostru de activitate.

Domenii de expertiza:
  • Tehnologii de constructii: Electrice, BMS, HVAC, Instalatii sanitare
  • Facility Management: Intretinere tehnica/mentenanta
  • IT & Data Center: Proiectare, dezvoltare, mentenanta, planificare retea, consultanta
  • Solutii avansate: Tehnologii de tip Smart House, Sisteme GPS, Managementul Flotei, Solutii de monitorizare inteligente, Managementul Traficului, Sisteme urbane de supraveghere si solutii pentru ospitalitate
  • Electrical Production Facilities: Design si implementare de tablouri electrice si sisteme de distributie
 Proiecte Reprezentative:

Victoriei Office Building (in desfasurare), Timisoara Shopping City (in desfasurare), Deutsche Bank (in desfasurare), Vulcan Retail Park, Bucharest Tower Center, Hotel Mercur Covasna, Mega Mall – CinemaCity 4DX, City Mall,  Cora Hipermarkets, BRD Group Societe Generale, BCR, ING, BancPost, Nestle, HP, Honeywell, BOB Tower, BOC Tower, Berlin Brandenburg Airport, Upground Residential, Omnilogic Corporate Campus, Ernst&Young, Eliade Tower, PVG Tower, GFK Romania, Central Park Residence.
BUCURESTI
Inginerie

Joburi Global Technical Systems:

Global Technical Systems nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Sales representative

Randstad România
Hybrid

Aplica fara CV

AV Engineer

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Telecom Implementation Engineer

Connect 44
Hybrid

Aplica fara CV

Inginer de telecomunicații

STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale)

HR Admin Internship @ING Hubs Romania

ING Hubs Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Network Engineer

TBI Bank

Aplica fara CV

Team Leader Soft Collection

TBI Bank
Hybrid

Aplica fara CV

Locuri de munca Global Technical Systems

Angajari Global Technical Systems