Despre noi

Crowe România este membră a Crowe, rețea globală de consultanță, audit și contabilitate, dezvoltată ca suport pentru companiile care își asumă angajamente transfrontaliere. Cotată în top 10 rețele de specialitate la nivel mondial, cu peste 33,000 de profesioniști grupați în 750 sedii, Crowe oferă expertiză detaliată și transparentă în peste 130 de țări din întreaga lume.

Parte a rețelei profesionale internaționale, compania are acces nelimitat la informații, asigurându-se astfel sprijinul și expertiza profesioniștilor din toată lumea în efortul de a găsi cele mai bune soluții pentru clienții săi. În calitate de membru independent al Crowe, compania activează în baza unui set comun de valori fundamentale, luându-și angajamentul de a oferi servicii impecabile, la standarde internaționale de calitate, pentru toți clienții, indiferent de locația lor.

Fiecare companie este consacrată ca lider în comunitatea sa de business prin intermediul personalului local. Astfel, Crowe oferă clienților o acoperire globală combinată cu expertiza locală, construind o reputație internațională în domeniul serviciilor de audit, taxe și servicii de consultanță.

Istoric Crowe Romania

FiNEXPERT – una dintre cele mai mari companii românești de servicii profesionale care furnizează servicii integrate de contabilitate, salarizare, audit & consultanță și taxe & corporate – și BOSCOLO – o companie internațională de consultanță, contabilitate, salarizare și audit, stabilită în România în, cu birouri în București, Timișoara și Cluj, membră a rețelei Crowe Global încă din anul 2016 – fuzionează sub un singur nume: Crowe România. Fuziunea plasează Crowe Romania pe poziția cu numărul 6 la nivel național în topul firmelor de consultanță, contabilitate și audit, conform cifrei de afaceri (aproximativ 9 milioane €).

BUCURESTI/ CLUJ/ TIMISOARA

Cifrele reprezintă pentru noi mai mult decât simple instrumente de lucru. Oferim o gamă complexă de servicii și ne bazăm pe know-how-ul nostru internațional, flexibilitate și savoir-faire-ul local.

DE CE EȘTI POTRIVIT PENTRU NOI?

Noi credem că la baza oricărei relații interumane stă încrederea. Tocmai de aceea, la  Crowe Romania oamenii sunt nucleul companiei. Suntem competitivi și ne plac obiectivele de business, dar, în același timp, punem foarte mult accent pe dezvoltarea personală și știm să ne distrăm! Suntem foarte activi, participăm la conferințe din domeniu și investim în atingerea visurilor fiecărui membru al echipei. Te vom încuraja să devii și mai bun în tot ceea ce vei face și te vom încuraja să evoluezi alături de echipa noastră. Zi de zi, vei avea parte de o experienta care te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

NE IMPLICĂM

Pentru că suntem deschiși, adaptabili și ne dorim mereu să atingem noi performanțe, ne place să ne implicăm activ în activități de responsabilizare socială și să avem colegi noi care să ne împărtășească viziunea. Comunitatea Crowe Romania este mereu dornică să sprijine proiecte cu impact social, pentru a construi împreună un mediu sustenabil. Cine spune că experții în domeniul financiar nu pot planta copaci, construi spitale și alerga maratoane pentru o cauză nobilă, nu a venit la Crowe Romania! 

BUCURESTI, Cluj Napoca, Timisoara
Consultanta

Joburi Crowe Romania:

Locuri de munca Crowe Romania

Angajari Crowe Romania