FiNEXPERT

Orase: BUCURESTI, Cluj Napoca, Timisoara,
Industrie: Consultanta, ,

Site http://www.fin-expert.ro/
Facebook https://www.facebook.com/pages/Fin-Expert-Consulting/356046231169675


Inca de cand am inceput in anul 2003, viziunea noastra a fost sa devenim cea mai buna companie romaneasca de contabilitate si audit. Factorii de succes pe care ne-am concentrat au fost: standarde de calitate internationale, preturi competitive, o gama larga de servicii, atragerea si fidelizarea celor mai buni oameni. Aceste elemente continua si astazi sa fie cheia succesului nostru.

Cum? Utilizand un business plan echilibrat, care ne-a oferit oportunitatea de a ne adapta la o piata in continua schimbare, de a ne dezvolta constant serviciile si abilitatile de gestionare a clientilor.

BUCURESTI/ CLUJ/ TIMISOARA

Am dezvoltat in mod constant mix-ul de servicii oferite: de la contabilitate, salarizare, audit, pana la taxe si consultanta in acordarea ajutoarelor de stat si a fondurilor europene. Pentru mai mult de 500 de clienti, FiNEXPERT este astazi “One Stop Shop” care combina know-how-ul international cu flexibilitate la nivel local si “savoir-faire”.

Clientii se bucura de intreaga atentie a echipei de specialisti FiNEXPERT si, pentru a facilita comunicarea cu partenerii nostri straini, echipa este formata din vorbitori de limba romana, engleza si franceza.

Asemenea cunostinte, impreuna cu dezvoltarea profesionala continua si o atitudine proactiva si orientata catre solutii, sunt bazele serviciilor oferite de FiNEXPERT.

Ce ne diferentiaza? Oferim servicii de inalta calitate si preturi competitive!

CONTABILITATE | AUDIT | TAXE | SALARIZARE | CONSULTANTA PENTRU AJUTOARE DE STAT

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca FiNEXPERT

Companie Oras(e) Data
Asistent manager financiar contabil

full-time0 - 1 an experienta

FiNEXPERT BUCURESTI
17.01.2019

Joburi FiNEXPERT

Companie Oras(e) Data