Joburi Universal Spedition

Universal Spedition este o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa, cat si spatiul extracomunitar ( peste 800 de firme partenere).

Echipa noastra va pune la dispozitie solutii  complete,  prin servicii de transport rutier de marfuri , transport maritim si transport aerian.
Indelungata prezenta a personalului nostru pe piata de transport ne-a permis dobandirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri.
Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri , avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta  acestui tip de transport.

Gestionam un parc auto cu peste 80 de autoutilitare ( trailere 70 tone , camioane 20 tone , camionete 3,5 tone , microbuse ) avand si parteneriate cu importante firme de profil din Europa si Asia.
Clientii nostri beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde , de tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici.
Pentru ca suntem constienti de particularitatile fiecarei comenzi,garantam pe parcursul intregului proces operational receptivitate, flexibilitate si promtitudine la solicitarile si instructiunile  Dvs.
 
Efectuam orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportorturi speciale, agabaritice. Efectuam transport de marfuri in regim complet sau de grupaj pentru camioane de 20 tone , camionete , microbuse.
Suntem specializati in efectuarea transporturilor express folosite in industria de automotive.
Prin casa de expeditii oferim servicii de transport in Romania, servicii de transport in Europa, transport rutier de marfuri in Asia  , transport de marfuri in tarile CSI.
Timisoara
Logistica

Joburi Universal Spedition:

Universal Spedition nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Universal Spedition

Angajari Universal Spedition