HIPO NextGen

Orase: BUCURESTI
Industrie: Servicii&BPO Consultanta Educational

Site https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/nextgen
Facebook https://www.facebook.com/HipoInternshipAnul acesta, echipa Hipo s-a decis ca este timpul sa faca o schimbare in cadrul proiectelor sale, astfel ca din primavara aceasta veti avea posibilitatea de a participa la o serie de evenimente si proiecte aflate sub umbrela NextGen marca Hipo!

NextGen cuprinde toate acele proiecte dedicate in totalitate studentilor si proaspat absolventilor care sunt in cautarea unui internship sau a unui job entry-level care sa le lanseze viitoarea cariera de succes! Proiectele cuprinse de aceasta umbrela sunt:

 • NextGen Academy: oportunitatea perfecta pentru candidatii Generatiei Z de a-si planifica drumul catre o cariera in domeniul dorit, prin interactiunea cu profesionistii din afaceri si construirea unui set valoric de competente pentru viitorul lor. Academia prezinta o serie de initiative online sub forma webinariilor de cariera.
 • NextGen Finance Recruitment Day: singurul eveniment din Romania dedicat in totalitate studentilor ce studiaza domeniul finantelor si toate domeniile asociate acestuia, Finance Recruitment Day poate fi descris ca un eveniment dus la un alt nivel, care cu siguranta te va ajuta sa gasesti job-ul cel mai potrivit;
 • NextGen – Students & Fresh Grads: evenimentul tuturor studentilor si proaspat absolventilor cu profil economic, uman sau tehnic si cu maximum 2 ani de experienta profesionala;
 • NextGen - Internship and Trainee Marathon: cea mai mare platforma online dedicata programelor de internship si trainee;
 • NextGen - Employer ’ Guide: Ghidul Angajatorilor este o revista online si offline, dedicata orientarii in cariera, care include numeroase oportunitati (programe de internship, trainee, stagii de practica, joburi entry-level), precum si articole referitoare la ultimele noutati din diverse industrii, precum si continut destinat pregatirii pentru viitoarea cariera profesionala.

Astfel, daca vrei sa interactionezi mai usor cu reprezentantii companiilor, sa inveti mai multe despre ce inseamna o cariera in domeniul pe care vrei sa-l urmezi, ce provocari poti sa intalnesti si care sunt beneficiile de care te poti bucura, te invitam sa aplici la evenimentul care ti se potriveste cel mai bine.

 

Ce ti-au pregatit toate aceste proiecte:

 • o multime de internship-uri si joburi entry-level in domenii variate;
 • interactiune directa cu companii de top din Romania;
 • posibilitatea de a te dezvolta personal si profesional intr-un cadru informal.

 

Te potrivesti pentru aceste proiecte daca:

 • esti student sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil economic, uman sau tehnic;
 • ai dorinta de a invata si de a-ti dezvolta cunostintele din aria aleasa;
 • iti place sa intalnesti si sa discuti cu speakeri profesionisti, cu manageri din companii renumite si sa afli insight-uri pentru o cariera intr-una din companiile urmarite de tine.


Anual 120.000 de studenti termina facultatea si peste 200.000 de tineri liceul. In contextul actual, ne propunem sa investim in dezvoltarea competentelor tinerilor pentru o intrare cat mai facila pe piata muncii.

NextGen Academy este oportunitatea perfecta pentru candidatii din Generația Z care vor sa isi planifice drumul catre o cariera de succes in domeniul dorit. Interactiunea cu profesionistii din lumea de Business si construirea unui set de valori si competente sunt nelipsite pe lista prioritatilor.

Asadar, iata despre ce este vorba si ce vei putea dobandi daca te inrolezi in Academia NextGen:
Technologies of the Future - Ce iti trebuie pentru o cariera in industria IT si insight-uri despre ce tehnologii ar fi bine sa inveti pentru a fi 100% sigur de reusitele tale;
Skills of the Future - Ce skill-uri sa dezvolti pentru o cariera sigura in era digitala, dar si cum poti realiza acest lucru;

Employability - Cum te pregatesti pentru interactiunea cu angajatorul dorit si cum poti face fata cu brio procesului de recrutare in contextul actual.
Te asteptam cu drag sa te inregistrezi pentru webinariile partenerilor NextGen Academy pe care le poti regasi mai jos!

 

NextGen Academy este oportunitatea perfecta pentru candidatii din Generatia Z care vor sa isi planifice drumul catre o cariera de succes in domeniul dorit. Interactiunea cu profesionistii din lumea de Business si construirea unui set de valori si competente sunt nelipsite pe lista prioritatilor.

Banca Comerciala Romana (BCR) va sustine prima editie de NextGen Academy in perioada septembrie-noiembrie prin intemediul unei serii de 5 webinarii de cariera sub umbrela Skills of the Future.

BCR, membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, ce ofera servicii de banca universala, leasing, pensii private, fonduri de investitii si produse de economisire-creditare pentru locuinte, prin intermediul retelei nationale de sucursale si centre de afaceri.

Iata care sunt subiectele principale din cadrul primei editii NextGen Academy:

 

 • Desfasurat la data de 17 Septembrie - Educatia financiara si cum sa iti administrezi eficient bugetul personal, obiceiuri financiare sanatoase, sfaturi pentru economisire etc.
 • Desfasurat la data de 24 Septembrie - Branding personal sau cum sa iti creezi diferite strategii pentru a te diferentia in piata muncii, in contextul actual. Descoperi care sunt abilitatile profesionale de viitor, care te vor ajuta in crearea unui career path.
 • Desfasurat la data de 8 Octombrie - Joburile viitorului din IT Banking si care sunt cele mai importante tehnologii pentru invatarea carora ar trebui sa alocam timp.
 • 29 Octombrie - Ce se poate face ca om de IT in Banking si care sunt cele mai potrivite roluri, dar si cu s-a schimbat modul de lucru in aceasta arie in perioada curenta.
 • 11 Noiembrie - Project Management. Descoperi ce sunt conceptele de project management, managementul riscurilor, planificare a proiectelor intr-o banca si metodologia Agile.

 


 

On November 4, Prysmian Group will organize at NextGen Academy, a live session dedicated to young people passionate about Engineering and Technology in which it aims to highlight the skills and competencies needed for a successful career in the field.

The live session will start from the following premise: „Operationally intensive companies have entered a new wave of automation and digitization. That will have a big impact on the skills they need to remain competitive.” – Building the vital skills for the future work in Operations – McKinsey &Co August 7, 2020

Operations – for Prysmian covers the industrial area – R&D, Manufacturing (Production, Industrial Process, Continuous Improvement,
Maintenance), Quality, Logistics and Purchasing.

The webinar aims to provide an overview of the following topics:

 • The case for operational changes: their impact scale and nature - people will develop, manage, and maintain automated equipment and digital processes and keep doing the jobs that machines cannot;
 • Being ready for changes they will affect all levels - the Prysmian case: Fast Track in Telecom (2019 – 2020);
 • People development is the key HR function for the future – partnering with the CEO and operators - How Slatina Manufacturing Academy is driving the skill shaping effort.

The Prysmian professionals who will guide you through the NextGen Academy learning experience are Elena Fulgoi, Talent and People Development Leader, Jorge Montez and Nese Koc, Build the Future Graduates.

We invite you to register for free and you will receive a confirmation email including the connection details soon.


You can also learn more about Build The Future - Graduate Program 2021, an immersive experience in Prysmian Group from day 1. The program has three stages:

 • a two-week Global Induction with trainings and activities led by the Prysmian Group Academy in collaboration with a Top-Ranking Business School;
 • a 1-year job rotation in 3 different departments: Research and Development, Operations in one of our production sites, and Commercial.
 • The international assignment is a great experience to learn new ways of working, acquiring new knowledge, meeting new colleagues, and embracing a new culture.

Prysmian Group is world leader in the energy and telecom cable systems industry. With almost 140 years of experience, sales exceeding €11 billion (pro-forma as of 31.12.2017), about 30,000 employees in over 50 countries and 112 plants, the Group is strongly positioned in high-tech markets and offers the widest possible range of products, services, technologies and know-how.


 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca HIPO NextGen

Companie Oras(e) Data
Prysmian@NextGen Academy - How to prepare for a career: the skills and competencies of the future

evenimentStudent/Absolvent

On November 4, Prysmian Group will organize at NextGen Academy, a live session dedicated to young people passionate about Engineering and Technology in which it aims to highlight the skills and competencies needed for a successful career in the field.

HIPO NextGen BUCURESTI
Craiova
Slatina
21.10.2020
Programe de internship & trainee in Banat

full-timeStudent/Absolvent

HIPO NextGen Timisoara
Caransebes
Arad
Job national
21.10.2020
BCR@NextGen Academy #5 Project Management

evenimentStudent/Absolvent

Banca Comerciala Romana (BCR) va sustine prima editie de NextGen Academy in perioada septembrie-noiembrie prin intemediul unei serii de 5 webinarii de cariera sub umbrela Skills of the Future.

HIPO NextGen BUCURESTI
Ilfov
21.10.2020
BCR@NextGen Academy #4 Ce poti face ca om de IT in Banking

evenimentStudent/Absolvent

Banca Comerciala Romana (BCR) va sustine prima editie de NextGen Academy in perioada septembrie-noiembrie prin intemediul unei serii de 5 webinarii de cariera sub umbrela Skills of the Future.

HIPO NextGen BUCURESTI
Ilfov
21.10.2020
Sesiunile BCR@NextGen Academy

evenimentStudent/Absolvent

Banca Comerciala Romana (BCR) va sustine prima editie de NextGen Academy in perioada septembrie-noiembrie prin intemediul unei serii de 5 webinarii de cariera sub umbrela Skills of the Future.

HIPO NextGen BUCURESTI
Ilfov
21.10.2020

Joburi HIPO NextGen

Companie Oras(e) Data