HIPO Boot Camps

Orase: BUCURESTI
Industrie: Servicii&BPO Consultanta Educational

Site www.hipo.ro/hipobootcamps
Facebook https://www.facebook.com/HipoInternship
Primavara lui 2019 vine cu cele 3 Hipo Boot Camps in domeniile Finance, Sales & Marketing si Digital HR.
Ca sa iti fie mai usor sa le urmaresti pe toate poti verifica site-ul HIPO Boot Camps, sub umbrela caruia intra toate proiectele din domenii diverse.

HIPO Boot Camps sunt dedicate studentilor si proaspat absolventilor care sunt interesati sa-si dezvolte o cariera in aceste domenii.

Astfel, daca vrei sa interactionezi mai usor cu reprezentantii companiilor, sa inveti mai multe despre ce inseamna o cariera in domeniul pe care vrei sa-l urmezi, ce provocari poti sa intalnesti si care sunt beneficiile de care te poti bucura, te invitam sa aplici la evenimentul care ti se potriveste cel mai bine.

Si agenda este flexibila, astfel ca:
 
 • Poti participa la o conferinta ce dureaza mai putin de jumatate de zi, in una dintre ariile: Finance, Sales & Marketing sau Digital HR;
 • Poti lua parte la workshopuri, studii de caz sau business games organizate chiar la sediul companiilor sau in locatia evenimentului.
 • NEW: La Finance Boot Camp, poti avea sansa de a stabili un interviu cu unul dintre partenerii editiei. 
Anul acesta, Finance Boot Camp va avea loc pe 15 si 16 Martie la Hotel Sheraton, Bucuresti si va aborda o tema fresh - The Era of Digital Finance.

Inscrie-te aici si urmareste site-ul Sales & Marketing Boot Camp pentru a afla companiile participante, agenda si cum poti participa.

Te potrivesti pentru aceste proiecte daca:
 
 • Esti student sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil economic sau uman;
 • Ai rezultate academice remarcabile, obtinute in timpul anilor de studii sau te-ai implicat in activitati extracurriculare;
 • Ai dorinta de a invata si de a-ti dezvolta cunostintele din aria aleasa;
 • Iti place sa intalnesti si sa discuti cu speakeri profesionisti, cu manageri din companii renumite si sa afli insight-uri pentru o cariera intr-una din companiile urmarite de tine;
Ai dat check la cel putin unul dintre criterii?

Atunci nu mai sta pe ganduri, urmareste-ne si aplica la evenimentul de interes pentru tine!
 
A 8-a editie Finance Boot Camp aduce noi oportunitati de cariera pentru tinerii pasionati de unul dintre domeniile Finante, Contabilitate, Audit sau Taxe.

Pentru ca ne dorim ca sesiunile sa fie cat mai usor accesibile pentru voi, ne-am gandit sa dam o noua structura evenimentului, acesta avand loc anul acesta vineri si sambata, 15 si 16 marite.


Companiile care si-au confirmat prezenta pana acum sunt: Allianz Technology, Deloitte Romania, KPMG, Mazars, Michelin, ACCA, Coca-Cola HBC Romania, PwC, Schlumberger, Societe Generale European Business Services, Vodafone Romania si Molson Coors. 


Finance Boot Camp va avea loc pe 15 si 16 martie la Hotel Sheraton, Bucuresti.

De ce sa participi?

 
 • 47% din participantii de anul trecut s-au angajat in urma participarii la Finance Boot Camp la una din companiile participante ori alta companie de top din Romania.
 • Pentru ca ai sansa de a discuta cu oameni cu experienta, care sunt deschisi sa iti impartaseasca din cunostintele acumulate dea lungul carierei lor.
 • Poti discuta cu reprezentantii companiilor si poti afla informatii care te vor ajuta sa iti dai seama in ce directie ai vrea sa te indrepti: finante, contabilitate, audit sau taxe?
 • Afli direct de la angajatori care este profilul pe care il cauta pentru candidati, care este procesul de selectie si cum te poti pregati cat mai bine pentru fiecare etapa.
 • CV-ul tau va fi completat cu o noua experienta faina care iti va oferi un drive in viitoarea cariera.
Daca te numeri printre tinerii cu ambitie si pasiune pentru domeniul Financiar, atunci, te invitam sa participi la Finance Boot Camp si sa te inscrii pana pe 8 martie.
 

Acum te gandesti daca esti persoana potrivita pentru acest eveniment, nu?

Daca indeplinesti cel putin unul dintre criteriile de mai jos, profilul tau este cel pe care il cautam:

 • Esti student, masterand sau absolvent al unei facultati cu profil economic sau ai maxim 2 ani de experienta in domeniul financiar;
 • Ai obtinut rezultate academice remarcabile in timpul anilor de studiu;
 • Te-ai implicat in viitorul tau prin activitati extracurriculare, precum: ONG-uri studentesti/voluntariat, programe internship sau management-trainee.
 • Te-ai bucurat de o experienta internationala, prin intermediul unor programe sau studii. .

Grabeste-te si tu sa iti rezervi un loc la acest eveniment si aplica aici!

*Accesul se face pe baza de inscriere, iar daca vei primi invitatia noastra, te asteptam la eveniment

 Sales Boot Camp revine cu a patra editie ce va da un refresh conceptelor pe care le stim! Editia imbina Sales si Marketing intr-un nou trend ce va domina piata in urmatorii 5 ani!
 

Sales & Marketing Boot Camp este evenimentul dedicat tinerilor ce vor sa isi construiasca o cariera in vanzari si marketing, aspect ce face aceasta editia inedita, avand acces la companii si oportunitati din ambele domenii.
 

 • Unde: Impact Hub;
 • Cand: 16 Aprilie 2019.
 • Cu cine te poti intalni: Reprezentantii companiilor ADP Romania, Veeam Software, Coca-Cola HBC Romania, Bosch Romania si L'Oreal Romania vor fi alaturi de noi. 

In cadrul evenimentului vei afla:
 

 • trendurile din cele doua domenii si cum suna viitorul in Sales si Marketing;
 • competentele necesare unui om de vanzari;
 • cum arata un bun marketeer; 
 • cum sa te adaptezi pietei;
 • cum sa pui in practica notiunile teoretice din cadrul acestor domenii;
 • care sunt oportunitatile de cariera oferite de companiile participante.

Daca indeplinesti cel putin unul dintre criteriile de mai jos, evenimentul este pentru tine:
 
 • Esti student, masterand, proaspat absolvent al unei facultati cu profil economic, sau ai maxim 2 ani de experienta in Sales sau Marketing;
 • Ai obtinut rezultate academice remarcabile in timpul anilor de studiu;
 • Te-ai implicat in activitati extracurriculare, precum: ONG-uri studentesti/voluntariat, programe de internship sau management-trainee;
 • Te-ai bucurat de o experienta internationala, prin intermediul unor programe sau studii;
 • Sau pur si simplu esti interesat de unul dintre cele doua domenii.


Agenda este in lucru, iar pana acum ii avem alaturi de noi pe Coca-Cola HBC si Veeam Sofware.


Daca ti-am starnit interesul, aplica si hai sa ne cunoastem pe 16 Aprilie 2019, la Impact Hub.


Inscrie-te aici!

*Locurile sunt limitate, iar accesul la eveniment se face pe baza de preselectie.


*Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.


HR Boot Camp 2017

Anul acesta, HR Boot Camp se intoarce pentru tinerii entuziasti si pasionati de acest domeniu, dar cu un plus de valoare, combinand domeniul Digital Marketing-ului cu HR-ul pentru a pune tinerii in interactiune cu noile trenduri din domeniul Resurselor Umane, puternic influentat de digitalizare.

Societe Generale European Business Services este prima companie ce vine la Digital HR Boot Camp 2019! Stay tuned for more!


Save the date!

Pe 16 mai la Impact Hub, Bucuresti, are loc consolidarea comunitatii tinerilor HR-isti.


Top 3 motive pentru care trebuie sa participi:

Accesezi mai usor oportunitati de cariera

Companiile participante vin si cu scopul recrutarii viitoarei generatii de interni si trainee. Asa ca, fii pe faza, implica-te cat mai mult in discutii si pune-ti in valoare abilitatile de viitor om de HR.
 

Networking cu specialisti in domeniu

Ai oportunitatea de a discuta direct cu profesionistii din domeniu. Astfel, poti afla mai multe despre recrutare, talents development, compensation & benefits si employer branding si iti poti da seama care dintre ele ti se potriveste mai bine.
 

Conferinte & workshopuri

Poti participa la conferinte pe teme de actualitate sustinute de reprezentantii companiilor prezente, iar in cadrul workshopurilor, poti pune in aplicare ceea ce stii deja despre HR si ceea ce tocmai ai invatat in cadrul evenimentului. In plus, este sansa ideala de a te face remarcat de catre compania ta preferata.

 

In cadrul evenimentului vei afla:

 • trendurile din cele doua domenii si cum suna viitorul in Digital Marketing combinat cu HR;
 • competentele viitorului necesare unui om de HR;
 • cum sa te adaptezi pietei;
 • cum sa pui in practica notiunile teoretice din cadrul acestor domenii;
 • care sunt oportunitatile de cariera oferite de companiile participante.

 

Cum afli daca esti persoana potrivita pentru Digital HR Boot Camp?

 • Esti student, masterand sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil uman (Resurse Umane, Sociologie, Psihologie, Comunicare si Relatii Publice sau alte specializari similare);
 • Esti la inceputul unei cariere in Resurse Umane;
 • Pe perioada studentiei si nu numai, te-ai implicat in activitati extracurriculare (voluntariat, internship-uri, workshopuri in domeniu sau alte activitati care te vor ajuta in viitoarea cariera);
 • Nu ai acumulat mai mult de 2 ani de experienta profesionala. Sesiunile se adreseaza mai mult tinerilor care sunt inca la inceputul carierei.
Daca ti-am starnit interesul, aplica si hai sa ne cunoastem pe 16 mai 2019, la Impact Hub.

Inscrie-te aici!

*Locurile sunt limitate, iar accesul la eveniment se face pe baza de preselectie.


*Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca HIPO Boot Camps

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi HIPO Boot Camps

Companie Oras(e) Data