Despre ESOP:
ESOP are la baza lucrul cu oameni si pentru oameni. Suntem o companie dinamica, cu un comportament proactiv si o gandire antreprenoriala, avand peste 16 ani de experienta in piata imobiliara. ESOP este un consultant vertical, care asista cu profesionalism toate partile implicate intr-o tranzactie imobiliara, avand o intelegerea exhaustiva a pietei. Avand una dintre cele mai mari echipe de consultanti specializati in piata de birouri din Romania, ESOP se numara printre primii 5 jucatori din piata de birouri in privinta suprafetelor tranzactionate in ultimii 3 ani (peste 103.000 mp de spatii de birouri). Avem probabil cel mai extins portofoliu de spatii de birouri in centre de afaceri si vile, peste 3.000 de proprietati, si credem ca suntem cea mai sigura si eficienta sursa de cautare a unui spatiu de birouri pentru companii aflate in diversele faza de dezvoltare a afacerii.
 

Misiunea ESOP:

Sa ajutam clientii ESOP sa ia cele mai bune decizii pentru afacerile sau viata lor, prin inovatie si eficienta si sa facem aceasta activitate profitabila si placuta pentru toti cei implicati in afacerea ESOP.

Valorile ESOP: 

ESOP este cel mai bine definit printr-o profunda dimensiune umana si respect pentru valori si principii. Intreaga abordare ESOP pastreaza accentul pe dimensiunea umana a relationarilor, distingandu-se de procedurile generale de business.
Suntem adeptii silului participativ, adaptabil, si al nivelului minim de formalism. Incurajam dezvoltarea spiritului de echipa, dar si respectul pentru individ, si atitudinea sa specifica. Suntem constienti ca succesul companiei este rezultatul eforturilor facute de fiecare membru al echipei.
Dezvoltarea noastra dinamica se bazeaza pe patru elemente-cheie ce definesc viziunea noastra despre o afacere de succes.
Oamenii – Succesul unei afaceri se cladeste pe o strangere ferma de mana. Orice afacere are la baza oamenii din spatele sau. Fiecare este important, unic. Este ceea ce ne face munca mai placuta si satisfactia mai intensa.
Piata libera – Este premisa fundamentala a mediului de afaceri concurential. Si arbitrul sau cel mai corect.
Evolutia – Este cuvantul-cheie al afacerii ESOP. Constienti de greselile noastre si cunoscandu-ne succesele, mergem mereu inainte, in cautarea unor modalitati din ce in ce mai eficiente de dezvoltare.
Relatiile de castig reciproc (win-win) – Reprezinta reteta unui parteneriat de succes. Este singura ecuatie viabila pe termen lung pe care o cunoastem. Si e totodata ecuatia in care avem incredere, cea care ne umple zilnic de entuziasm, demnitate si iubire pentru munca pe care o facem. Ne bucura fiecare cerere solutionata cu succes de echipa ESOP, ce lasa in urma o stransa legatura interumana.
 
BUCURESTI
Real Estate

Joburi ESOP Consulting:

Locuri de munca ESOP Consulting

Angajari ESOP Consulting