Acrelec Software

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Software

Site http://www.acrelec.com

        Grupul Acrelec, pricipalul furnizor de servicii de transformare digitală din lume, colaborează cu cele mai mari nume din retail și din domeniul restaurantelor cu servire rapidă, oferind pachetul întreg (software, hardware și servicii) în vederea reimaginării experienței clientului pentru era digitală. 
        Kiosk-urile self-service, display-urile digitale interioare și exterioare, sistemele de drive-thru, sistemul “click-and-collect”, tabletele și mesele interactive oferă marilor branduri și clienților acestora un mediu digital în care pot interacționa mai eficient. 
        Acrelec a pionierat kiosk-urile digitale în restaurantele cu servire rapidă și și-a câștigat statutul dezvoltând platforme de comerț digital pentru cele mai mari branduri de retail din întreaga lume. Acrelec are peste 20.000 de instalări în 49 de țări și peste 600 de angajați la nivel mondial.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Acrelec Software

Companie Oras(e) Data
Web Developer

full-time1 - 5 ani experienta

Compania Acrelec Software este un colectiv format din oameni optimiști, adaptabili, nonconformiști, pasionați de inovația tehnologică și de suprinderea clienților, prin depăsirea asteptărilor acestora.

Acrelec Software BUCURESTI
18.01.2017
Angular and JavaScript developer

full-time0 - 1 an experienta

Create, Improve, Transform, Grow.

Acrelec Software BUCURESTI
18.01.2017
Dezvoltator C#

full-time1 - 5 ani experienta

Kiosk-urile self-service, display-urile digitale interioare și exterioare, sistemele de drive-thru, sistemul “click-and-collect”, tabletele și mesele interactive...

Acrelec Software BUCURESTI
18.01.2017
QA Software Tester

full-time1 - 5 ani experienta

Acrelec is a digital transformation company that works with the world’s leading restaurant, retail and other industries’ leading brands to reinvent the enterprise and reimagine the customer experience for the digital age.

Acrelec Software BUCURESTI
17.01.2017

Joburi Acrelec Software

Companie Oras(e) Data